dinsdag 6 januari 2015

Feeling HNGRY?

Het overkomt me geregeld dat mijn culinaire inspiratie door de week behoorlijk beperkt is. Nog veel vaker zie er tegenop om na het werk naar de supermarkt te gaan en de ingrediënten voor een ongeïnspireerd maaltje bij elkaar te scharrelen. #firstworldproblems


Sinds september is er in Antwerpen echter HNGRY: een foodstore waar je terecht kan voor inspiratie en de ingrediënten netjes afgewogen per gerecht zijn geordend. Je waant je in een kookboek !


In het overzichtelijke HNGRY vind je een tiental standjes onder foto's van de afgewerkte gerechten, met telkens een receptje om mee te nemen en alle benodigde ingrediënten voor dat specifieke gerecht. Zoals de Hollandse dame die nieuwsgierig de winkel inspecteerde al kraaide: 'Hartstikke handig joh!'. 

Ondanks de aanlokkelijke pasta vongole en thaï noodles met rundsvlees, koos ik voor zeebaars met ratatouille. Voor 18,30 scoorde ik een portie voor twee personen. Niet overdreven voor een toch wat duurdere vissoort. Je pakket bevat werkelijk alle ingrediënten tot een mini-potje kruiden, teentje look en een miniatuurflesje olijfolie toe.

    
Foto's afkomstig van de Facebook-pagina van HNGRY

De hamvraag is natuurlijk: is het te vreten? Eerlijk? Het was top! De royale portie zeebaars was kraakvers en smaakte krokant op het vel gebakken heerlijk. Zelfs het vriendje, niet bepaald fan van aubergine en courgette, vond de ratatouille superlekker. Voor mijn zetmeel-fanaat kookte ik er wel nog een kleine portie pasta bij (niet in het pakket begrepen).

Onze creatie!
Ondertussen probeerden we ook al Thaï noodles met beef uit! Eveneens overheerlijk!
Wat ons betreft is een HNGRY-maaltijd zeker nog voor herhaling vatbaar!
Heeft u al honger?

Kleine Markt 14
2000 Antwerpen
Maandag tot vrijdag: 11u-20u
Zaterdag: 11u-19u

1 opmerking:

  1. Net de vongole gemaakt en was super! Uiteraard ook heel handig als je weinig inspiratie hebt in de keuken zoals ik. :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x