zaterdag 10 januari 2015

On my radar... Semi-Sweet Chocolate Bar

Ik had me voorgenomen in het nieuwe jaar geen neutrale oogschaduwpaletjes meer te kopen. Hoeveel bruintinten heeft een mens uiteindelijk nodig? En toen was daar... de opvolger van het Chocolate Bar Palette van Too Faced: 

SEMI-SWEET CHOCOLATE BARJullie konden hier al lezen dat ik helemaal weg ben van het originele Chocolate Bar palet: rijke kleuren, een mooie mix van neutrale tinten met een paar pops of colour en bovenal een uitstekende pigmentatie. Die twee eerste zaken meen ik alvast ook terug te vinden in deze nieuwe variant. De zoete chocoladegeur is alvast wederom present! *yay* Ik denk dat ik mezelf ga belonen met dit chocolaatje wanneer ik dat andere goede voornemen (meer sporten!) in de praktijk heb gebracht... Hopelijk is hij tegen die tijd beschikbaar op sephora.fr...Binnenkort zou Too Faced overigens een speciale set met beide chocoladerepen uitbrengen: The Ultimate Chocolate Box!


Too Faced Cosmetics Chocolate Palettes

 
Een uitgebreide review van het nieuwe Semi-Sweet palet mét swatches kan je (vanzelfsprekend) vinden op Temptalia.

 
Nog fans van de Too Faced Chocolate Bars hier?
S.

5 opmerkingen:

 1. Ziet er heel mooi! Alleen heb ik nog zoveel palettes liggen, dus ik pas :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze gunnen een mens toch ook geen rust hé :D, het ene prachtige palette wordt na het andere gelanceerd. Haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is mooi he? Als mijn andere Too Faced pallete op is dan ga ik deze aanschaffen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik was deze ook al ergens tegengekomen en aangezien ik compleet verkocht ben aan het chocolate bar palette gaat deze semi-sweet heel erg moeilijk te weerstaan zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x