zondag 18 januari 2015

De Blush TAG

 
 
 Willewijn en Martine van LLG bedachten recent de Blush TAG en als zelfverklaard blush lover moest ik deze tag uiteraard een plekje geven op Sarahdise.

 
1// Wanneer begon jij blush te dragen? Op het gebied van blush was ik een enorme laatbloeier. Ik gebruik het pas dagelijks sedert een drietal jaar. Shocker! Ik houd een mede-studente op de universiteit, die spottend Pikachu werd genoemd omwille van haar prominent aanwezige blush, persoonlijk verantwoordelijk voor mijn voormalige blush-angst.
Ondertussen ben ik gelukkig ouder en wijzer (?) en ging ik blush naar waarde schatten. Het goedje kan een natuurlijk ogende blos op je gezicht toveren waardoor je er onmiddellijk gezonder, frisser en gewoonweg beter gaat uitzien.


pikachu, cheeks, rub, cute, animated

2// Wat was je eerste blush? De eerste blush die ik kocht was Sugarbomb van Benefit.


3// Hoe bracht je die destijds aan? Bij gebrek aan kwasten, met het bijgeleverde brede borsteltje.

4// Hoeveel blushes heb je nu? 40 *slik*

Milani blushes 'Luminoso' en 'Berry Amore'
 
5// Wat is je allermooiste blush? Eentje kiezen is echt te moeilijk. Ik heb vier absolute favorieten:
 • Cheeky Bugger van MAC
 • Sin van NAR
 • Exposed van Tarte
 • Rockateur van Benefit.

 
6// Welke blush gebruik je bijna nooit? Mijn schattige Dandelion-blush van Benefit. Hij is nogal licht en geeft weinig pigment af.7// Wat is je mooiste perzikkleurige blush? Fratboy van The Balm.
8// En in de categorie 'roze'? Rockateur van Benefit, een prachtig glanzend oudroze.

9// Wat is de hoogste prijs die je ooit betaald hebt voor een blush? Het duurste item uit mijn blush-stash is het Virtual Domination Blush Palette van NARS, maar dat was een Sinterklaascadeautje (lees er hier meer over) en heb ik dus niet betaald... Dan gok ik Rockateur van Benefit voor om en bij de 31 euro...


10// Wat is je everyday blush? Cheeky Bugger van MAC en Rockateur van Benefit. Subtiele roostinten die haast elke look afmaken.

Cheeky Bugger van MAC

11// Wat is je fijnste budget blush? De blushes van Sleek zijn goed gepigmenteerd en niet duur. In BelgiĆ« weliswaar enkel online verkrijgbaar, bijvoorbeeld via BeautyMelon waar momenteel solden aan de gang zijn (voor de meeste Sleek-producten -50%)... Just sayin'

 

12// Wat zijn jouw favoriete merken voor een blush? In willekeurige volgorde: Tarte, MAC, Benefit en NARS.13// In welke vorm en met welke tool breng jij blush aan? Meestal op de appeltjes van mijn wangen en dat werk ik dan wat uit in de richting van mijn oor. Mijn favoriete kwast voor het aanbrengen is de Blush Brush van Real Techniques.


14// Welke blush kan je iedereen aanraden? Rockateur van Benefit. Echt zo'n kleur waar haast iedereen prachtig mee staat.

Rockateur van Benefit! <3

15// Welke blush staat nog op je verlanglijstje? Een lieflijke Cheek Pop blush van Clinique, verschillende MAC-blushes (Dainty, Stereo Rose,...), de Tarte Blushing Bride Amazonian Clay Blush...

Review, Swatches: Clinique Cheek Pop - 4 Best Long-Lasting, Streak-Free Blush Shades
Clinique Cheek Pops


Bij deze TAG ik alle blushfanaten out there!
S.

3 opmerkingen:

 1. Mooie collectie! Waar koop jij je Tarte blushes? :-)

  Groetjes,
  Nel
  http://birdandbeautylove.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb de mijne in Amerika gekocht en (lucky me) eentje gewonnen via Beautyloves. Qvc (UK) heeft een beperkt Tarte aanbod en shippen ook naar Belgiƫ dacht ik...

   Verwijderen
 2. Leuke tag en wat een prachtige en hoop blushes heb je. Ik ben er volgens mij maar 3 of 4 ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x