woensdag 28 januari 2015

HIT or MISS | &OtherStories oogschaduw

Dat de jongste telg uit de immer uitbreidende H&M-familie over een uitgebreid en strak vormgegeven aanbod aan make-up en beautyproducten beschikt, is u wellicht niet ontgaan. Vandaag worden specifiek de oogschaduws van &OtherStories gewikt en gewogen. Zelf heb ik een quad (vierdelig paletje) en twee mono's van het merk. Zeggen dat ik geen fan ben van paarse oogschaduw is een understatement. Toch trok dit quad mij meteen aan. Nog voor &OtherStories in België landde, bestelde ik het via de webshop. Sateen Aubergine bevat dan ook geen typische paarstinten, maar complexe dusty kleuren met slechts een hint van paars erin.Vooral de twee prachtige mauve-taupige kleurtjes bovenaan werden ten huize Sarahdise al gretig gebruikt. Beiden zijn goed gepigmenteerd, al scoort de kleur rechts bovenaan op dat vlak nog net iets beter. Onderaan hebben we een lichtere highlighter shade en een donkerdere auberginekleur, prima geschikt om je ooglook wat meer diepte te geven. Met Sateen Aubergine haal je een mooi uitgebalanceerd paletje in huis.

Score: 8/10RAISIN VAPOR (9)

& Other Stories | Metallic Eye Colour

Ik heb een zwak voor dit soort warme tinten. Deze bronzen kleur is ronduit uitstekend gepigmenteerd. Raisin Vapor heeft een haast creamy textuur, al is de metallic finish wellicht niet voor iedereen.Score: 9,5/10


DOWLAS CLOUDDe kwaliteit van de oogschaduws is helaas niet geheel consistent, want Dowlas Cloud bleek een misser van formaat. De bijzondere periwinkle (Google it!) kleur fascineerde me onmiddellijk en deze rakker was bovendien on sale (-70%). Met reden zo bleek achteraf... Het product is moeilijk op je kwast te krijgen, is slecht gepigmenteerd en brengt heel oneven aan. Driewerf mèh!Drie veegjes Dowlas Cloud (en nog weinig kleur) vs. één veegje Raisin Vapor.

Score: 1/10


Hebben jullie al oogschaduws van &OtherStories geprobeerd?
S.

7 opmerkingen:

 1. Ik vind het palette en de bronzer echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vind ik ook! :) Ze hebben nog een paar heel mooie quads trouwens.

   Verwijderen
 2. Het quad ziet er wel oke uit, maar geeft me geen wauw effect. Evenals de gehele &other stories winkel. Vond het een beetje een soort American Apparel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het wel een heel mooie winkel. Heb er wel nog niet echt kleding gekocht, maar beauty moest ik toch ff proberen ;)

   Verwijderen
 3. Het ziet er echt mooi uit! Jammer dat het niet zo goed is :(

  http://timeless-elegance.weebly.com/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ziet er idd allemaal erg mooi uit! Liefde voor de strakke verpakkingen. Van het quad en de bronskleur ben ik echt wel tevreden hoor :)

   Verwijderen
 4. De quad vind ik qua kleurtjes wel erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x