maandag 5 januari 2015

Color of the year 2015 MARSALA // Pantone + Sephora

Voor het vierde jaar op rij slaan Pantone en Sephora de handen in elkaar voor een collectie rond de kleur van het jaar: MARSALA, een warm en aards wijnrood. Deze kleur/collectie ligt me alvast beter dan de editie van vorig jaar, waar het felle Radiant Orchid uitverkoren was. Hierbij een kijkje op mijn favoriete items uit de Marsala-collectie, die helaas enkel via Sephora.com te verkrijgen is.

Sephora + Pantone Universe 2015 Color of the Year Collection
Facets of Marsala Multi-Finish Eye Palette (39$)

  • Facets of Marsala Multi-Finish Eye Palette
De eyecatcher (pun intended) van de collectie is dit 24-delige oogschaduwpalet. Ik ben alvast helemaal dol op de mix van warme roodtinten, draagbare neutrals en een aantal niet-rode kleuraccenten. De pigmentatie lijkt alvast uitstekend. Voor swatches check Temptalia.

Pure Marsala Matte Lip Cream (18$)

  • Pure Marsala Matte Lip Cream
Marsala lijkt me een prachtige kleur voor een lipstick. Een erg draagbaar rood. Deze lipstick zou ik dus maar wat graag toevoegen aan mijn collectie.

Sephora Pantone Marsala layering lip collection
Marsala Layering Lip Collection (28$)
  • Marsala Layering Lip Collection
Deze lip crayons zijn vrij sheer maar ik ben een sucker voor dit soort tinten...

Sephora + Pantone Universe 2015 Color of the Year Collection
Shimmering Marsala Cheek Trio (28$)
  • Shimmering Marsala Cheek Trio
Dit trio bevat twee blushes (waarvan eentje uiteraard Marsala) en een highlighter. Swatches hier.


Sephora + Pantone Universe 2015 Color of the Year Collection
Sephora + Pantone Universe 2015 Color of the Year CollectionSephora + Pantone Universe 2015 Color of the Year Collection
De overige items van deze collectie spreken me minder aan. Vooral een mascara in de kleur Marsala was niet meteen iets waarop ik zat te wachten... Maar noem mij gerust onavontuurlijk! ;)
Wat vinden jullie van de kleur van het jaar en deze collectie?

1 opmerking:

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x