dinsdag 13 januari 2015

Post-Poo Drops

Het vriendje houdt van nuttige cadeaus. *zucht* Zodoende had hij voor kerst een riem en een portefeuille op zijn lijstje staan. *geeuw* Die heeft hij uiteraard gekregen, maar ik probeer hem daarnaast toch elk jaar iets origineels te scoren. Dit jaar deed Kim van IT-girl me een gouden tip aan de hand: Post-Poo Drops!De samenwerking tussen het Australische skincare merk Aesop en het hippe Franse kledinglabel A.P.C. resulteerde in dit wonderlijke brouwsel. Ik denk dat de naam van het product (Post-Poo Drops) aan duidelijkheid niets te wensen overlaat. De Franse benaming is zelfs nog net iets plastischer (Gouttes Anti-Odeur de Merde). Nadat u stevig tekeer ging in het kleinste kamertje, doet u een paar druppeltjes in de pot en de ruimte vult zich met een weldadige mandarijngeur. Heel fris, subtiel maar toch efficiĆ«nt. Toppertje! Zeker daar ik geen fan ben van de Febrezes van deze wereld.


Het goedje vinden in BelgiĆ« bleek niet zo eenvoudig. Winkels die Aesop verkopen (Senteurs d'Ailleurs, The Recollection,...) verkochten dit gadget (tot hun grote spijt) niet. De Aesop webshop wil best naar ons landje shippen, maar daar staan aanzienlijke verzendkosten tegenover. Uiteindelijk scoorde ik het (toen) allerlaatste exemplaar voor handen in de Antwerpse A.P.C. store.


A.P.C. x Aesop Post-Poo Drops


Wat vinden jullie van dit kerstcadeau?
S.

8 opmerkingen:

 1. Dit is geweldig gewoon!! :) Ook handig voor de muffe geur die ik krijg in mijn wc, aangezien die met regenwater doorspoelt en ik vind dat je dat ruikt (oke stinkt niet, maar is echt een muffige geur). Maar al bij al vind ik een vriend die zo'n dagdagelijkse cadeaus wil best wel handig :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het is echt een aangename geur! Ik vind het ook best wel handig dat hij weet wat hij wil en kan gebruiken, maar toch leuk als ik hem ook nog even kan verrassen ;)

   Verwijderen
 2. OMG ik moet dit kopen voor mijn vriend!
  Geniaal
  xoxo
  Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha super! Komt altijd wel van pas denk ik dan :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x