woensdag 2 december 2015

All I want for Christmas... #1 BEAUTY
Daar is december alweer! De jacht op geschikte kerstcadeautjes is officieel geopend. Hoog tijd dus voor wat onsubtiele hints voor minder geïnspireerde kerstmannen. Verwacht u de komende weken aan een hoop wishlists met items in verschillende categorieën, waarmee u mij alvast een onvergetelijk kerst zou kunnen bezorgen. 

We beginnen -hoe kan het ook anders- met mijn immer uitdijende lijstje met begeerde beauty goodies!
NARS One Shocking Moment Cheek Studio Palette - NARS weet me jaar na jaar te verleiden met hun holiday releases. Vorig jaar dropte Sinterklaas deze beauty in mijn schoentje, momenteel ben ik smoorverliefd op het One Shocking Moment palet. NARS werkte voor deze eindejaarscollectie samen met fotograaf Steven Klein, hetgeen resulteerde in wondermooie verpakkingen. Al is het uiteraard de duizelingwekkende inhoud van dit palet die het hem doet. Naast het contour duo Paloma en cultbronzer Laguna, bevat deze mooierd maar liefst vier blushes waarvan Luster en Dolce Vita sowieso hoog op mijn verlanglijstje stonden. Zeven vliegen in één klap dus!
Verkrijgbaar via o.m. sephora.fr (al is hij momenteel hopeloos uitverkocht online) en SpaceNK - richtprijs 59

Marc Jacobs The Free Spirit oogschaduwpalet - Het Lolita-palet van Marc Jacobs Beauty is de chouchou van menig beautyblogger. Tot dusver kon ik er me echter niet toe brengen om 53,50 (jaja, de Marc kent zijn prijzen!) uit te geven aan een palet met zeven neutrale oogschaduws. Dit 20-delige limited edition palet trok echter meteen mijn aandacht dankzij de interessante mix aan kleuren: diepere plummy shades, peachy kleurtjes, paarstinten, olijfgroen... Not your typical holiday shades. Dit palet onder je kerstboom aantreffen is wat mij betreft pure verwennerij!
Verkrijgbaar via o.m. sephora.fr - 95

Too Faced Love Flush Blush in "Baby Love" - Hoe schattig zijn de hartvormige blushes van Too Faced? Baby Love lijkt mij de ultieme barely there blush die perfect combineert met een knallend lipkleurtje.
Verkrijgbaar via o.m. sephora.fr - 28

Bourjois Rouge Edition Velvet Lipstick in "Plum Plum Girl" - Ik hou van de formule van deze liquid lipsticks van Bourjois: aangenaam op de lippen, supergepigmenteerd en mooi mat. Nu heb ik met Plum Plum Girl mijn oog laten vallen op een prachtige bessentint. Een favorietje van YouTuber Estée Lalonde overigens...
Verkrijgbaar bij o.m. Di, Inno, Kruidvat... - richtprijs 14,95

Bobbi Brown Luxe Lip Colors - Mocht de kerstman in een zeer genereuze bui zijn, kan hij zich natuurlijk ook laten gaan met de nieuwste lipsticklijn van Bobbi Brown. De Luxe Lip Colors beloven naast uitstekende pigmentatie ook intense hydratatie. Luxe op je lippen dus! De kleuren Hibiscus, Neutral Rose en Soft Berry lijken alvast op mijn lijf geschreven.
Verkrijgbaar bij o.m. Cosmeticary en Parfuma - 35

H&M Beauty oogschaduw - Jullie konden hier al lezen dat ik behoorlijk onder de indruk ben van de vernieuwde H&M Beauty-lijn. Ik sta dan ook te popelen om nog enkele van hun oogschaduwkleurtjes aan mijn collectie toe te voegen. Met name Chin Chin en Baci di Dama staan op mijn musthave-lijst!
Verkrijgbaar bij H&M - 5,99

Chanel Signe Particulier Eyeshadow Quad - De kerstcollectie van Chanel is een ode aan hun iconische nagellakje uit 1994, Rouge Noir. Mia Wallace (Uma Thurman) droeg deze vampy shade in Pulp Fiction. Het legendarische lakje zelf maakt uiteraard deel uit van de collectie, maar het oogschaduwquadje Signe Particulier spreekt mij het allermeest aan. Grote liefde hier voor de kleuren Parma Violet (een paarsig taupe) en het onvermijdelijke Rouge Noir (een net-niet-zwart bordeaux). Wordt dit mij allereerste Chanel-quadje?
Verkrijgbaar bij o.m. Inno, Planet Parfum,... - richtprijs 46,90
Welke beauty producten zouden jullie graag onder de kerstboom vinden?
S.

4 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Ziet er supermooi uit he! Oogschaduwpaletten, ik kan er zo moeilijk aan weerstaan...:)

   Verwijderen
 2. Wat een fijn lijstje! Bovenaan mijn beauty wishlist staat de Rimmel Lasting Finish Matte by Kate Moss 107 en de Essence lipliner 06 satin mauve hihi :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 107 lijkt mij een prachtige kleur! Heeft terecht een plaatsje op jouw wishlist denk ik zo :)

   Verwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x