zaterdag 12 december 2015

All I want for Christmas... #5 RANDOMEen speciaal verlanglijstje met alle spulletjes die ik niet meteen in een bepaald hokje geduwd kreeg: de random shizzle! 

Houten hand van Hay - Vermanend vingertje, vredesteken, welgemeende f*ck you... Modelleer de hand in de positie van uw voorkeur en geef een speelse touch aan uw interieur. Of gebruik ze om rondslingerende juwelen aan te hangen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Where's Karl? - Find Wally voor fashionista's. Plezier verzekerd want op de zoekplaten kom je ook de fine fleur van de modewereld tegen: Anna Wintour, Alexa Chung, Cara Delevigne, Kim Kardashian...

Ted Baker Iphone 6 hoesje - Ik ben een beetje uitgekeken op mijn huidige marmeren hoesje. Deze exemplaren van Ted Baker lijken mij alvast prima vervangers.

London Brick chocoladeselectie - Designlabel Tom Dixon en meesterchocolatier Pierre Marcolini sloegen de handen in elkaar voor deze kunstige London Brick. Twee lagen met 36 chocoladen heerlijkheden. Sommigen met eerder klassieke fruit- of pralinévullingen, anderen avontuurlijker met theeinfusies of gebaseerd op Grand Crus. Voor de liefhebbers is er ook een versie met macarons.

Kerstballen - Ik ben nogal verslingerd (whaha!) aan kerstversiering, tot grote wanhoop van het vriendje. Maar geef toe deze rood-wit gestreepte kerstballen van H&M Home zijn toch wel heel cute?

Baked Alaska zeep van Lush - Deze kleurrijke Lush-zeep ruikt heerlijk fris en citrusachtig. Om even in het zeepdepartement te blijven: op de webshop I/object vond ik wondermooie zeepjes in de vorm van edelstenen. Geen idee of ze ook lekker ruiken maar ze zien er wel geweldig uit! 

Sonny Angels - Deze schattige poppetjes komen in themareeksen en worden in een blind box verkocht. Je weet dus nooit welk exemplaar je krijgt (ik kocht er al drie in de hoop die met het Franse bulldogje te pakken te krijgen. *Oeps*). De kerstreeks is echt too cute for words. Er zijn trouwens ook Sonny Angel-kerstballen beschikbaar (hierzo).Tsumtsums - Al even nutteloos doch überschattig zijn de Disney tsumtsums. De hype begon in Japan en heeft inmiddels de hele wereld veroverd. De naam tsumtsum is afkomstig van het Japanse werkwoord tsumu wat zoveel betekent als 'stapelen'. De ronde Disney-pluches kan je dus op elkaar stapelen, al koop je ze gewoon voor hun schattigheidsfactor. Talloze Disney-figuurtjes kregen inmiddels de tsumtsum-treatment. Mijn favorieten? Knabbel en Babbel en Stitch (omdat die mij aan Ozzie doet denken).

Ban.do Notebook Set - Eigenlijk wilde ik supergraag een agenda van Ban.do, maar die vlogen zo snel de deur uit dat ze hopeloos uitverkocht zijn. Dan ga ik maar voor deze mooie notebooks :)


Meer inspiratie vind je hier:3 opmerkingen:

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x