maandag 8 december 2014

NARS Virtual Domination Cheek Palette - Danku Sinterklaasje!!

Oh kom toch eens kijken wat er in mijn schoentje zit! Alles gekregen van die goede Sint!Hoera, Sinterklaas is me ook dit jaar niet vergeten! Ieders favoriete bebaarde heilige schijnt bovendien goed op de hoogte te zijn van de nieuwigheden in beautyland. Het NARS Virtual Domination Cheek Palette stond hoog op mijn verlanglijstje.

Dit limited edition palette maakt deel uit van de populaire holiday collection van NARS. Met zijn winterse, witte verpakking is dit palet alvast een beauty! Bijzonder maar toch strak, geheel in lijn met de huisstijl van het merk.Deze witte parel bevat een highlighter (Miss Liberty), drie blushes (Deep Throat, Sex Fantasy en Final Cut) en een royale hoeveelheid bronzer (Laguna). Twee van de blushes (Sex Fantasy en Final Cut) zijn limited edition kleuren, de andere drie items zijn afzonderlijk verkrijgbaar in het permanente NARS-aanbod.Miss Liberty is een lichte, peachy champagnekleur die een aanzienlijke hoeveelheid kleine glitterdeeltjes bevat. In geen geval een subtiele alledaagse highlighter, maar wel prima geschikt voor de feestdagen.

Deep Throat is een peachy-koraal-roze kleurtje met een prachtige gouden shimmer erdoorheen.

Sex Fantasy is een koel bleekroze met een matte finish. Dit is de meest poederige blush uit het palet.

Final Cut is een mat, peachy-oranje kleurtje.

Laguna is naast de uberpopulaire Orgasm-blush één van de absolute bestsellers van NARS. Hoewel hij er in de verpakking best donker uitziet, is deze zeker ook geschikt voor blekere huidtypes. Laguna bevat een lichte, fijne shimmer en is ook echt een 'bruine' bronzer (geen oranje toestanden dus).

Ik moet toegeven dat het palet kleiner uitviel dan ik had verwacht (7,5 x 13cm), maar uiteindelijk is dat een handig formaat om mee te nemen op reis. Ik ben zelf iemand die graag opties heeft en weleens wanstaltige hoeveelheden make-up durft mee te nemen op reis, om dan slechts een miniem aantal producten ook effectief te gebruiken.

Voor de geïnteresseerden: de andere blush is 'Sin'. :)

De full size blushes van NARS (30 per stuk) lijken aanzienlijk groter, maar bevatten slechts iets meer product dan de blushes in dit palet (4,8 g versus 4,5g). Een full size Laguna Bronzer (37) bevat dan weer minder product dan de versie in dit palet (8g versus 10g). Je hoeft geen rekenwonder te zijn om te weten dat 55€ voor dit palet best een goede deal is. Helaas is Virtual Domination inmiddels niet meer te verkrijgen via sephora.fr en zal je je toevlucht moeten zoeken tot andere kanalen...

Ik ben alvast dolblij met dit prachtige palet!
Wat vinden jullie?
S.


7 opmerkingen:

 1. Wauw, mooi palette! Je moet wel erg braaf geweest zijn dit jaar :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een heel erg mooi palette! Ik wou het zelf ook heel graag maar ik had het Narsissist al gekocht en twee palettes was een beetje van het goede te veel ;-)
  Ik hoop dat ze volgend jaar opnieuw een palette uitbrengen met onder andere Deep Throat en Laguna erin!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Narsissist ziet er ook erg mooi uit! *kwijl* Ik moet me echt inhouden: heb al zoveel neutrale paletjes! :)

   Verwijderen
 3. Aah, hoe vaker ik deze zie, hoe liever ik hem wil hebben. Je bent in ieder geval een lucky girl ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap je volledig! Snel zijn, want ik begrijp dat je in 2015 niets meer gaat kopen! ;)

   Verwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x