donderdag 10 december 2015

All I want for Christmas... #3 HOME


Winter betekent ook heerlijk cocoonen. Dat is natuurlijk des te leuker in een mooi interieur. Bij mij scoor je gegarandeerd met Scandinavisch design, gouden, koperen of marmeren objecten, ananasprints en geurkaarsen! Het is maar dat u het weet...





Een schapenvelletje - Een knisperend haardvuur is ten huize Sarahdise dan wel geen optie, een schapenvelletje kan natuurlijk wel. Gezelligheid in het kwadraat!

De gouden ananas van Pols Potten - Mijn grenzeloze liefde voor all things pineapple duurt voort. Dit grote gouden exemplaar van Pols Potten zou de perfecte aanvulling zijn op mijn groeiende verzameling ananas-objecten.

Marmeren bijzettafeltje Bloomingville - Marmer + goud  + geometrisch design = topcombo! Punt.

Kussenhoes - Dat mooie spullen niet duur hoeven te zijn, bewijst H&M Home. Deze hoes met exotische print zorgt voor wat kleur in ons hoofdzakelijk witte interieur.


Geurkaars Sapin van Diptyque - Toegegeven, de geurkaarsen van Diptyque zijn belachelijk duur. Maar hoe mooi zijn de limited edition kaarsen die het merk voor het eindejaar lanceerde? Donker en een tikje mysterieus. Gelukkig voor het banksaldo van de kerstman is de geur die mij het meest aansprak (Sapin, lekker kerstig) al hopeloos uitverkocht. Wie er 88 (!) voor over heeft, kan wel nog een setje met de drie eindejaarsgeuren in een miniatuurversie scoren via Cosmeticary

Marmeren serveerplank - Ik hou van de cleane, luxueuze look van marmer. Deze serveerplank is een heruitgave van een ontwerp van de gekende Belgische meubelontwerper Jules Wabbes. Hapjes die je hierop serveert, zien er op slag een stuk appetijtelijker uit. Ook handig om producten op het fotograferen voor de blog trouwens ;)

Koperen potloodhouder van Ferm Living - Mooiste potloodhouder ever! Wie weet wordt ik dankzij deze koperen beauty alsnog een fervent aanhanger van het clean desk principe. 

Bullsit van Serax - Het Belgische designlabel Serax kan in mijn ogen weinig verkeerd doen. Grote liefde voor hun cactusvazen (die de kerstman mij vorig jaar vergat te brengen *hint hint*), het servies in samenwerking met Pascale Naessens, de collectie die Serax ontwikkelde in samenwerking met het magazine Feeling... I want it all! Deze knalgele stierenkop is een echte eyecatcher aan de muur, maar ook perfect bruikbaar als (heel duur) krukje. Extra punten bovendien voor de woordspeling! 
Deze Bullsit is een prijzige rakker, maar ik ben gelukkig niet moeilijk lieve Kerstman: anything Serax will do! ;)




Nog eentje om het af te leren: Le Cactus! Een doe-het-zelf-cactus voor wie geen groene vingers heeft.



Bovenstaande items en meer potentiële kerstcadeautjes, vindt u op enkele van mijn favoriete webshops:

Nog meer inspiratie nodig?
Check mijn andere wishlists:

3 opmerkingen:

  1. Een schapenvelletje. Dat is echt heerlijk. Ik heb zelf een plaid thuis met zo'n textuur en dat is heerlijk om over je te hebben terwijl je naar de televisie kijkt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. onzichtbare tracking app er en alvorlig krenkelse av personvernet og kan ha juridiske konsekvenser. Det er avgjørende å respektere grenser og kommunisere åpent med personen du har tenkt å overvåke.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x