donderdag 17 december 2015

All I want for Christmas... #6 MAC + MORE BEAUTYEr is zoveel moois op de markt in beautyland. Een mens wordt er zowaar hebberig van. Het vriendje vond mijn beauty wishlist nogal bescheiden dit jaar. Nou moe! Een vervolg kon dus niet uitblijven. Vandaag presenteer ik u hoofdzakelijk Mac-goodies met een vleugje luxe (Chanel, Charlotte Tilbury...)


'Rouge Noir' nagellak van Chanel - In een vlaag van rationaliteit had ik besloten deze cultklassieker niet te kopen, wegens een overvloed aan vampy kleurtjes in mijn nagellakstash. En toen zag ik in mijn Instagramfeed deze foto van missbeautyetc. I need this in my life!
'Glastonberry' lipstick van Charlotte Tilbury - I've totally turned to the dark side. Dit jaar durf ik echt gaan voor donkere kleurtjes op mijn lippen en dit diepe berry-kleurtje is dan ook volledig mijn ding.

Mac 15x Neutral Warm oogschaduwpalet - Kopen, niet kopen? Ik ben al een tijdje in dubio... Heb ik nog meer neutrale oogschaduws nodig? Wellicht niet. Ziet dit palet er onweerstaanbaar mooi uit? Ja-haa. Hoog tijd dat iemand me verlost van dit hartverscheurende dilemma en dit palet met 15 warme tinten gewoon onder de kerstboom deponeert. Dank bij voorbaat :)

Météorites Flocons Enchantés van Guerlain - Dé absolute ster van de Neiges & Merveilles-collectie van Guerlain. De welbekende météorites -gezichtspoeder in parelvorm- werden voor eindejaar in een extra speciaal goud en wit jasje gestoken. So pretty!

Mac Select Plums lippalet - Ik hou van plummy tinten. Dit lippaletje heeft dan ook my name written all over it! De helft van de kleuren in dit palet stonden sowieso al op mijn verlanglijstje (Twig, Captive en Amorous). Er zijn overigens ook andere varianten te koop met rode (Editorial Reds), roze (Preferred Pinks) of nude/bruine tintenten (Modern Browns). Voor elk wat wils quoi

Mac Extra Dimension Eyeshadow in 'A Natural Flirt' - Deze prachtige nude perzikkleur met parelmoerglans lijkt me zo mooi! 

Mac 239 oogschaduwkwast - De bekende 217 kwast van Mac is één van mijn favoriete kwasten ever. Blends like a dream! De 239 kende ik niet, maar volgens Jasmijn Cherubijn vormt hij een magisch duo met de 217. I'm intrigued...

Mac blush refill - Enkele blushes konden niet ontbreken op dit lijstje. Met name Cubic en Tenderling zou ik maar wat graag aan mijn collectie toevoegen.

Let It Snow hydraterende body lotion - Dit schattige potje bevat een rijke body lotion om uw winterhuidje maximaal te hydrateren. Deze Let It Snow van Sephora zou heel fris ruiken naar besneeuwde bloemknopjes. Poëtisch...Becca Shimmering Skin Perfector Pressed in 'Moonstone' - Niet in bovenstaande collage, wél op mijn wishlist deze highlighter van Becca. Ik scoorde zusje Champagne Pop al in New York (love it!) en liet nu mijn oog vallen op het koelere Moonstone. Deze bleekgouden highlighter zou fantastisch staan bij fair skinned peeps als mezelf.Online shoppers moeten zich haasten! Wie vandaag nog voor 11 uur bestelt op maccosmetics.be, heeft zijn bestelling nog voor kerst én zonder verzendkosten. You're welcome!

Meer inspiratie vind je hier:

.


12 opmerkingen:

 1. zo'n becca highlighter lijkt mij supertof en handig tijdens de kerstdagen:-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja de Becca highighters... ze zijn enorm gehyped maar ik ben toch heel blij met Champagne Pop. Zeker aanrader :)

   Verwijderen
 2. De 239 zal je niet teleurstellen! Hopelijk vind je hem onder de kerstboom :) Glastonberry is hier à propos ook welkom! En bedankt om me te vermelden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi al deze producten zeg en vooral dat Chanel lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toen ik die swatch zag passeren op Instagram was ik meteen verkocht! :)

   Verwijderen
 4. Wat een mooie items. Die Rouge Noir van Chanel is inderdaad geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooie wishlist, heel veel van de producten zou ik zelf ook wel graag willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie items! Zou zelf ook heel graag de becca moonstone willen hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De producten van Becca en Charlotte Tilbury kunnen mij ook wel bekoren (om het licht uit te drukken). Helaas kan je er in ons Belgenlandje maar moeilijk aangeraken.. Tips?

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x