donderdag 8 september 2016

Products I've hit pan on! #1


Pan hitten heeft in make-upland niets te maken met keukenbenodigdheden of jongensachtige Disney-figuren. Pan raken betekent doodeenvoudig dat je door een product veel te gebruiken, de bodem van het doosje of potje blootlegt. Wanneer je een vrij omvangrijke make-up collectie hebt, is 'pan hitten' een behoorlijk zeldzaam fenomeen. Vandaag toon ik jullie graag enkele producten waarbij de bodem inmiddels in zicht is gekomen...


Panporn!

Mac oogschaduw in 'Jest' - Jest was één van de eerste Mac-oogschaduws die ik kocht en dat is eraan te zien. Deze peachy, lichtroze kleur heeft een frost finish. Ik droeg deze meestal over mijn gehele ooglid met Mac's Sable in de crease. Waar Sable nog altijd een favorietje is, draag ik Jest nu nog zelden. Het kan verkeren... :)Mac Bronzing Powder in 'Golden' - Golden maakt deel uit van de permanente collectie van Mac maar ik ontdekte deze bronzer als deel van het Stroke of Midnight Face Palette (Warm) dat in de eindejaarscollectie van 2013 zat. Een normale Mac-bronzer bevat 10 gram product, de versie in mijn paletje slechts 5 gram. Aanvankelijk was ik helemaal fan van deze (heel) lichte bronzer. Net omdat hij zo licht is, gebruikte ik deze vrij kwistig en meer als een face powder om mijn gezicht op te warmen. Intussen gebruik ik hem nog slechts in de winter af en toe, wanneer ik op mijn allerbleekst ben.Maybelline Color Tattoo in 'On And On Bronze' en 'Pink Gold' - Toegegeven, de aanbevolen houdbaarheidsdatum van deze twee is al laaaaang overschreden (je kon er jaren geleden hier en hier al over lezen op mijn blog). Ik gebruik de Color Tattoos meestal als basis voor oogschaduw, al heb ik zeker On And On Bronze ook heel vaak op zichzelf gedragen. Mijn potje is nog net bruikbaar maar toch wat uitgedroogd, maar deze haal ik zeker weten opnieuw in huis.Benefit Blushes in 'Sugarbomb' en 'Rockateur' - Zoals jullie hier al konden lezen, ben ik best wel fan van de Benefit boxed blushes. Sugarbomb was één van mijn allereerste blushes tout court, hetgeen wellicht de pan verklaart. De roosgouden beauty die Rockateur heet, gaat al een tweetal jaar mee en is tot op vandaag één van mijn absolute favorieten.Essence All About Matt! Fixing Compact Powder - Dit matterend poeder heb ik vroeger met veel liefde gebruikt. Het doosje is dan ook compleet naar de vaantjes. Vandaag grijp ik eerder naar mijn losse transparante poeders van MUD en Laura Mercier, al doet dit compacte poeder zijn werk eigenlijk prima. Voor slechts 2,99€ is dit bovendien echt een budgettoppertje.Laura Mercier Secret Concealer (2) - Aanvankelijk dacht ik dat ik me weer iets had laten aansmeren en dat deze kleur veel te donker was voor mij. Deze perziktint werkt color correcting-gewijs echter prima op de donkere kringen onder mijn ogen. De textuur is wat plakkerig, maar verder heb ik geen klachten.

Benefit Boing Industrial Strenght Concealer (1) - Als undereye concealer vind ik deze echt geen aanrader, elders op het gezicht werkt hij dan weer wel behoorlijk.Nars Paloma - Met kerst kreeg ik het schitterende One Shocking Moment Cheek Studio Palette van Nars cadeau. Sedertdien gebruik ik het palet haast dagelijks (je kon er hier al over lezen). De blushes zijn prachtig, de Laguna-bronzer is terecht een waar cultproduct, maar ook het Paloma-duo links bovenaan het palet bleek een onverwacht toppertje. Het lichte poeder (met pan) gebruik ik om mijn concealer onder de ogen te fixeren. De donkere kleur gebruik ik als blush.Heb jij al pan geraakt bij bepaalde producten? Do share!
S.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x