vrijdag 23 september 2016

SPOTTED | Crazy Halloween Highlighters


Remember die gehypete regenboog-highlighter? Het kleine Etsy-winkeltje achter dat megasucces, BitterLaceBeauty, komt nu met enkele wel heel bijzondere highlighters voor Halloween. Check it out!



Used photos are courtesy of BitterLaceBeauty


TOOTHACHE is gebaseerd op candy corn, de vooral rond Halloween populaire driekleurige snoepjes in kegelvorm (een -redelijk abstracte- maïskolf volgens de Amerikanen). Met zilver, goud en oranje bevat Toothache al bij al nog vrij gangbare highlighterkleuren.



Used photos are courtesy of BitterLaceBeauty


KILLUMINATOR lijkt met dat bloedspattenpatroon dé natte droom van de aimable seriemoordenaar Dexter. Mocht die jongen al geïnteresseerd zijn in highlighters natuurlijk... :) Wanneer je de witgouden basis met de rode kleur vermengt zou dit een prachtig roestig, orangjegoud moeten opleveren. Dit is veruit de origineelste highlighter van de hoop, bloody brilliant!


Used photos courtesy of BitterLaceBeauty


HOCUS POCUS is een bonte mengelmoes van paars, groen en oranje met een spinnenweb-afdruk erin. Wat mij betreft de minst draagbare uit de reeks.




Aaah, THE NEXT SUPREME! Extra punten voor  de American Horror Story (Coven)-referentie. The Next Supreme heeft een zilvergrijze basis met een paarse of groen glans erin, afhankelijk van het licht. Ik moest wel het filmpje embedden omdat een stilstaand shot deze highlighter geen recht doet.

Voor swatches van de highlighters, check @bitter.lace.beauty!

De Halloween-highlighters zouden begin oktober worden gelanceerd en ik voorspel alvast dat ook deze glanzende rakkers de deur uit zullen vliegen. Amerikanen en Halloween hé...

Welke is jouw favoriet?

S.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x