dinsdag 5 april 2016

STASH FLASH | Mijn Benefit Boxed BlushesWie vertrouwd is met het merk Benefit (in België verkrijgbaar bij Galleria Inno, in Nederland bij Douglas) kent ze vast wel: de boxed blushes. Blushes in een vierkant, kartonnen doosje. Leuk volgens de ene, ongelooflijk ergerlijk volgens anderen omdat ze aardig wat plek innemen. Overbodige verpakking of niet, ik ben fan van deze blushes! Vandaag stel ik jullie graag de exemplaren uit mijn collectie voor en verklap ik welke beauties nog op mijn wishlist staan.


Ze worden duidelijk met liefde gebruikt! ;)

Mijn allereerste

SUGARBOMBMijn allereerste Benefit-blush -én één van mijn eerste blushes tout court- kocht ik vier jaar geleden in New York (check hier mijn oude Sephora-shoplog). Om de verschillende kleuren (oranje, koraal, roze en een plummy nude) echt afzonderlijk te gebruiken, zijn de driehoekjes net iets te klein. Swirl je ze lekker door elkaar, krijg je een prachtig glanzende, perzikkleurige gloed als resultaat. Het cadeautje

DANDELIONHet lichtroze Dandelion bracht het vriendje ooit mee uit Londen. Hij ziet er superschattig uit, maar deze gebruik ik eigenlijk zelden. Hoewel ik zelf een heel bleke huidskleur heb, vind ik Dandelion te licht om als blush te gebruiken. Benefit omschrijft Dandelion dan ook eerder als een verhelderend gezichtspoeder dat voor een transparante, zacht ballerinaroze glow moet zorgen.


De topfavoriet

ROCKATEUROver deze topper kon hier twee jaar geleden al lezen, maar tot op vandaag is dit één van mijn favoriete blushes. Het mooie patroontje van weleer is long gone. Dat je de bodem van het doosje intussen al ziet - in beautybloggerland spreken we dan van pan hitten :) - zegt in mijn geval heel wat. Rockateur is dan ook een geweldige kleur: glanzend roosgoud. Een subtiele maar wondermooie no-brainer blush die perfect staat bij zowat elke look. Als ik één Benefit-blush mocht aanbevelen, is het zeker weten deze Rockateur.Op de wishlist

DALLAS en HERVANAWelke doosjes ik nog graag aan mijn collectie zou toevoegen? Allereerst: Dallas, een warme, bruine kleur met een rozige ondertoon. Ik hou enorm van dat soort natuurlijke tinten en deze lijkt mij perfect voor een zomerse, sunkissed look. Benefit belooft alvast een outdoor glow voor een indoor girl!

Verder spreekt de etherische look van Hervana me ook enorm aan. De kleuren doen denken aan lentebloesems en ik gok dat deze helemaal perfect is om that spring flush op je gezicht te toveren.


Tip

CHEEKATHONAan ongeveer 33 per stuk, zijn de boxed powders behoorlijk prijzig. De hoeveelheid product die je daarvoor krijgt, verschilt vreemd genoeg per blush (Sugarbomb 12g - Dandelion 7g - Rockateur 5g) waardoor de value for money soms moeilijk in te schatten is.

Gelukkig brengt Benefit geregeld een soort verzamelpalet uit met meerdere blushes aan een aantrekkelijker prijsje. Zo is momenteel is het Cheekathon-palet verkrijgbaar, dat maar liefst vijf full sized poeders bevat (de populaire Hoola-bronzer, Rockateur, Dallas, Dandelion en Coralista). Perfect voor wie graag de verschillende kleurtjes wil ontdekken. Richtprijs 59,30.


Probeerden jullie al Benefit-blushes?
S. 

14 opmerkingen:

 1. Wat zien die er mooi uit zeg!! Jammer genoeg wat aan de dure kant voor mij...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad vrij duur! Al is Rockateur het wat mij betreft echt waard :)

   Verwijderen
 2. Mooi zoveel pan! ROCKATEUR ziet er prachtig uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja blijft een favorietje. Komt niet echt vaak voor dat ik pan hit bij een blush :)

   Verwijderen
 3. Ik ben ook wel benieuwd naar hervana. Wat heb je lekker veel pan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hervana ziet er alvast supermooi uit. Volgende keer dat ik in de Inno ben, sla ik aan het swatchen ;)

   Verwijderen
 4. Ik ken hun blushes niet maar ik ben helemaal in love met de Hoola bronzer dus deze zullen best goed zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoola is inderdaad heel fijn! Mocht je je alsnog aan de blushes wagen --> Rockateur! ;)

   Verwijderen
 5. Ik ben enorme fan van de blushes van Benefit. Je hebt me nu erg nieuwsgierig gemaakt naar Sugarbomb. Mijn favoriete Bene-blush is Coralista. Hij ging laatst op en ik kocht toen het Cheekathon palette dat nog steeds werkloos in een hoek ligt want ik moet er nog steeds foto's van maken ;-) wordt hoog tijd dat ie in gebruik genomen wordt ..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ben benieuwd wat je van het Cheekathon palet gaat vinden. Snel foto's maken dus! ;)

   Verwijderen
  2. Oh ben benieuwd wat je van het Cheekathon palet gaat vinden. Snel foto's maken dus! ;)

   Verwijderen
 6. Rockateur fascineert mij! Ik heb hem nooit gekocht, maar elke keer ik hem zie, denk ik: jaaa, hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt een aanrader! Ik vind hem zo mooi. Een staple in mijn stash

   Verwijderen
 7. Waoo.. Amazing. Very nice collection you got here.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x