woensdag 31 augustus 2016

GETEST | Too Faced Love Flush Blush Wardrobe


De hartvormige Love Flush-blushes van Too Faced stonden al langer op mijn wishlist. De schattigaards zijn echter niet goedkoop (29 per stuk). In een Parijse Sephora scoorde ik dit voorjaar evenwel dit palet met miniatuur-versies van alle zes tinten uit het Love Flush-assortiment voor 34. Drie hoeraatjes voor meer opties voor minder geld!De full size Love Flush-blushes komen in hartvormige verpakkingen waar Polly Pocket jaloers op zou zijn. Deze mis je natuurlijk wel als je voor het palletje gaat. De zes verkrijgbare kleuren hebben elk een songtitel met 'love' erin als naam: Madonna's Justify My Love, Whitneys oorwurm I Will Always Love You,...Hoe miniatuur zijn die blushes nu? Voor sommige blushkwasten zullen de pans aan de kleine kant zijn (ik denk bijvoorbeeld aan de blush brush van Real Techniques), maar het blijft werkbaar. Zeker daar de pans niet vlak naast elkaar liggen en je dus minder risico loopt om kleuren te gaan mengen. Twee gram product per blush is geen onaardige hoeveelheid en ik moet bekennen dat -gezien de hoeveelheid blushes ten huize Sarahdise- de kans ook niet zo groot is dat ik er ooit eentje volledig opmaak.


Love Hangover is een licht koraalroze met een mooi glansje erin.

Baby Love stond het hoogst op mijn verlanglijstje. Deze warme bruinroze tint is de meest neutrale uit het palet. Ik hou van zulke barely there blushes die zorgen voor een gezond kleurtje zonder te aanwezig te zijn. Perfect te combineren met een opvallende ooglook, een knalrode lip of net een supernaturelle look. Anything goes really...


I Will Always Love You is een oranje blush met een mooie gouden glansje. Dit is één van de favorieten van YouTube-goeroe NikkieTutorials en maakt samen met het roze Justify My Love deel uit van het door haar in samenwerking met Too Faced ontworpen The Power Of Makeup Palette. 

How Deep Is You Love? is een fel koraalroos kleurtje.


Justify My Love is een bubblegumroze met een koele ondertoon. Niet meteen de kleur waar ik mezelf het meest naar zie grijpen maar wel heel fris en girly.

Your Love Is King is de diepste kleur uit het palet. Een meer plummy kleurtje met warme ondertoon. Alweer een favorietje, al denk ik dat ik deze vooral in het najaar zal dragen. Wat mij betreft is de pigmentatie prima. Persoonlijk bouw ik een blush liever wat op dan heel voorzichtig te moeten zijn bij het aanbrengen van een hypergepigmenteerd exemplaar. De blushes blenden mooi en houden vrij goed (weliswaar geen 16 uur zoals Too Faced claimt). Ik ben alvast tevreden met dit palet. Mocht je het nog ergens tegenkomen, ik zou niet twijfelen!Too Faced is online verkrijgbaar via sephora.fr of Rose's Beauty Store.


Probeerde jij al één van de Love Flush blushes van Too Faced?

S.

3 opmerkingen:

  1. Wat gaaf dat je ze allemaal samen in een palet hebt weten scoren! De eerste twee kleurtjes vind ik er echt super gaaf uitzien! :) liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja vond het ook wel leuk ze allemaal te kunnen proberen :) Handig ook wel zo'n palet! ^^

      Verwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x