maandag 1 december 2014

CHRISTMAS WISHLIST #1 - BEAUTY

Driewerf hoera, want Kerstmis nadert alweer met rasse schreden! Ik kijk alvast uit naar het bovenhalen van de kerstversiering, de onvermijdelijke vreetfestijnen en -uiteraard- cadeautjes! Hoog tijd dus voor wat weinig subtiele hints en/of ideeën voor de ongeïnspireerde Kerstmannen onder ons. 

De komende weken serveer ik u een hele rist wishlists met items in verschillende categorieën, waar ondergetekende alvast bijzonder blij mee zou zijn. Vandaag alvast een eerste portie -jawel!- beauty-shizzle...
1// Rose Golden Complete Eye Set van Zoeva (69,99) - Ik heb een hartgrondige hekel aan het wassen van mijn make-upkwasten. De logische gemakkelijke oplossing: meer kwasten aanschaffen! Deze set van Zoeva ziet er alvast leuk uit (wellicht zitten de roosgouden details daar voor iets tussen) en is relatief betaalbaar. Andere favorieten op het vlak van kwasten zijn MAC, Real Techniques en Ecotools. Just sayin'... :)
 
2// Majorette van Benefit (33)- Hoe schattig is deze verpakking? Deze cream-to-powder blush kan je op zichzelf of als basis voor een poederblush gebruiken. Mijn inner majorette staat al vast te popelen van ongeduld om deze cutie uit te proberen. Verkrijgbaar bij Inno.
 
3// Star Foundation van Dior (49,50- Ik heb eigenlijk geen enkele high end foundation in mijn bezit (shame on me!), daar ik het goedje slechts sporadisch gebruik. De vele positieve reviews uit beautybloggerland maakten mij evenwel nieuwsgierig. Wellicht kan ik deze best zelf aanschaffen om te zien welke tint het best matcht met mijn bleke huidje, maar ik vond hem een vermelding waard. O.m. verkrijgbaar bij Inno.
 
4// Ambient Lighting Blush Palette van Hourglass (58$) - Het al even prachtige zusje van het Ambient Lighting Palette, maar met blushes in plaats van highlighters. Moeilijk te krijgen hier in België, dus meer iets voor de kerstshopper met overzeese connecties (VS, VK,...).
 
5// Viva Glamorous Lip Palette (38,50)Nothing haunts us like the things we didn't buy... Ik had hem in mijn handen in de Knokse MAC-store, maar besloot toen dat ik misschien toch genoeg lipsticks had. Een onvergeeflijke vlaag van zinsverbijstering. Inmiddels is hij online en in bepaalde MAC-stores hopeloos uitverkocht. Fingers crossed voor een kerstmirakel?
 
 
Wordt ongetwijfeld vervolgd.
Mét iets makkelijker verkrijgbare items! Beloofd!
 
S.

5 opmerkingen:

  1. Wauw prachtige wishlist<3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Met dat van hourglass zou je mij ook een groot plezier doen hoor! Ik heb er in Dublin nog mee rondgelopen, maar dan uiteindelijk toch (uit budgetoverwegingen) teruggelegd!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x