maandag 15 december 2014

#BelgianBloggersCountdownToChristmas - PART I

Kerstmis is absoluut mijn favoriete feestdag en elk jaar tel ik dan ook ongeduldig de dagen af. Dit jaar nam Laurence van Dresses & Daisies een bijzonder leuk aftel-initiatief.
Tot kerst plaatsen verschillende  Belgische bloggers op Instagram dagelijks een fotootje rond een welbepaald winters thema onder de hashtag #BelgianBloggersCountdownToChristmas. Een leuke manier om nieuwe blogs te leren kennen of je eigen blog in de kijker te zetten. Feel free to join!1 december  - De gezellige foto.
De kerstperiode is zonder meer de gezelligste periode van het jaar. Met de kerstversiering toen nog opgeborgen, fotografeerde ik dan maar kaarsjes op de prachtige vintage zonnespiegel die ik van mijn bomma kreeg.


2 december - Favoriete winterse geur.
Zelf maak ik niet meteen een onderscheid tussen winterse en zomerse parfums. Ik ga het hele jaar door voor lichte, frisse geurtjes. Eén van mijn huidige favorieten is deze Patchouli & Fresh Rose van Kiehl's. Patchouli associeer ik in eerste instantie met wierook en muffe hippies. Na een staaltje douchegel in dezelfde geur te hebben geprobeerd, kocht ik echter prompt het parfum. Heerlijk!! Ga vooral zelf eens ruiken bij Kiehl's!


3 december - Cosy kersttrui.
Voor deze foto haalde ik mijn kerstigste trui nog eens van stal. Dit exemplaar met olijke pinguin is van Forever21.


4 december - Winterse lipproducten.
In de barre wintermaanden krijgen onze lippen het zwaar te verduren. Mijn redders in nood zijn alvast deze herstellende lipbalsem van Plante System en de Sugar Lip Treatment van Fresh. Een mooie berry-kleurige lipstick (zoals Berry Bradshaw van Catrice) maakt je winterse liplook helemaal af.


5 december - Kerstkaartjes.
Een uitstervend fenomeen? De lading van dit jaar was nog niet binnen, maar deze stapel bewaarde ik van vorig jaar.


6 december - Sinterklaas.
Ik moet wel heel braaf geweest zijn, want mijn favoriete bebaarde heilige bracht naast overheerlijke chocolade ook twee fantastische beauty-items: het Shady Lady-palet van The Balm en het Virtual Domination Cheek Palette van NARS (review lees je hier!). Een welgemeende danku Sinterklaasje!


7 december - Wishlist
Ondertussen vind je op deze blog al vijf wishlists terug (beauty, home, meer beauty, fun en bling) en er zitten er nog enkele in de pijplijn... Wordt dus vervolgd!


Find me on Instagram:
@sarahdise_s

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x