zaterdag 6 december 2014

CHRISTMAS WISHLIST #4 - FUN

Het is niet al beauty dat de klok slaat! Vandaag een verlanglijstje vol leuke hebbedingen, onnozelheden en andere random stuff. Omdat het kan!

 

1// Onesie - Voor wie de laatste jaren onder een steen woonde: een onesie is een ééndelig pak, veelal geassocieerd met baby's maar intussen helemaal ingeburgerd bij de hipster crowd als lounge outfit. Onvergeeflijk dus dat ik nog steeds onesie-loos door het leven ga! Superleuke exemplaren vind je onder meer bij Kigurumi, Asos of Primark: roze eenhoorns, pinguïns tot zelfs Pikachu... Go nuts Santa! Zeg nu zelf: hoe schattig is de pug-onesie hieronder?

2// Fujifilm Instax Share (159) - Als smartphoneverslaafde met een picture perfect leventje (NOT!), opent dit apparaatje perspectieven. Dankzij deze compacte mini-printer kan je foto's van je smartphone of tablet meteen afprinten als instax-foto.

3// Fuji Instax Mini (79) - Met deze pastelkleurige toestelletjes maak je instax-foto's ter grootte van een kredietkaart. Onder meer verkrijgbaar bij Mediamarkt, Fnac, Vandenborre en Bol.com.

4// Frozen (11,99) - Frozen is de meest succesvolle animatiefilm ooit, en met reden. Prinsessen die zichzelf redden, de hilarische sneeuwman Olaf en liedjes die smeken om te worden meegebruld (Let it goooo): het bleek een echte succesformule die Disney recordwinsten opleverde en zelfs ondergetekende scepticus overtuigde.

5// The 1000 Dot-to-Dot Book (11,99) - Genummerde stipjes verbinden voor gevorderden: ergens lijkt mij dat een bijzonder rustgevende, haast therapeutische bezigheid. Verkrijgbaar in verschillende varianten: iconische portretten, dieren, kunstwerken... en cheaper than therapy!

6// Pinguin Sponsje van The Body Shop (5) -  Met deze zachte pinguin spons wordt elke douche een feestje!

7// De kerstcollectie van LUSH - Een verplichte stop op elke queeste naar geschikte kerstcadeaus: LUSH, waar een welriekende wondere wereld voor u opengaat. Geschikt voor elk budget bovendien. Ga voor een enkele leuke bruisbal of een heel assortiment in een kleurrijke verpakking.

8// Eenhoornslippers (29,95) - Ze doken eerder al op op Sarahdise (met dank aan Lynn), maar zijn nog steeds niet aan mijn voeten beland. Doodzonde!


2 opmerkingen:

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x