dinsdag 23 december 2014

#BelgianBloggersCountdownToChristmas - PART II

Ik kan haast niet wachten tot kerstavond morgen! In totale aftelmodus presenteer ik u het vervolg van #BelgianBloggersCountdownToChristmas! Belgian-watte? Lees er hier meer over. Mijn excuses, ik heb niet elke dag een fotootje online gezwierd... bad blogger hierzo!8 december - Kerstdiertje
Spot de kerstdieren in mijn kerststal!9 december - Winterse body butters. 
Er wordt het hele jaar door duchtig gesmeerd ten huize Sarahdise, maar dit zijn de body butters/crèmes die ik momenteel gebruik: Creme de Corps van Kiehl's, mijn trouwe Olijfje van The Body Shop, Botanic Whisper Body Soufflé van &OtherStories en The Righteous Body Butter van Soap & Glory (die laatste voornamelijk om hem op te maken, want ik ben niet zo'n fan van de geur).10 december - De kerstboom.
Op 10 december hadden wij nog geen kerstboom in huis. Intussen hebben we een prachtexemplaar genaamd Herman opgetooid. 'We gaan voor een klein boompje gaan dit jaar', zeiden we toen we het tuincentrum betraden... :/14 december - Winterse handcrème.
Jullie konden hier al lezen dat ik razend enthousiast ben over de handcrème van Natura Brasil die ik in een Birchbox aantrof. Liefde!15 december - Warmte in een heerlijk bad
Heerlijk badderen met de Christmas Penguin van Lush!16 december - Een kerstige quote.
Deze leukerd spotte ik op de Instagram van de Belmodo redactie. Word!17 december - Zoom op de cadeautjes onder de boom.
Ik zal het niet ontkennen: ik ben dol op cadeautjes! Maar ik beleef minstens evenveel plezier aan het uitzoeken van leuke cadeautjes voor het vriendje en mijn familie, als aan het krijgen ervan. Slechts één van deze pakjes is voor mij bestemd overigens!18 december - Glitters!
Hoe cute zijn deze mini-glitterplantjes?19 december - Drie favoriete producten van het jaar.
De Cheeky Bugger blush van MAC's Kelly Osbourne-collectie is zo mooi, net als het Rainforest After Dark Palette van Tarte en natuurlijk het Ambient Lighting Palette van Hourglass. De mooiste lipkleurtjes die ik dit jaar scoorde zijn Naked van Urban Decay en Thalia van Nyx (echt zo'n Kylie Jenner kleurtje). En dan was ik het schitterende Chocolate Bar palet van Too Faced nog vergeten...


Check #BelgianBloggersCountdownToChristmas
voor meer foto's van Belgische bloggers!


3 opmerkingen:

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x