vrijdag 11 december 2015

All I want for Christmas...#4 BOOKS


Altijd de juiste maat, makkelijk in te pakken, meestal vrij betaalbaar,... Boeken zijn de perfecte kerstcadeaus! Benieuwd welk leesvoer op mijn verlanglijstje staat?Your Beauty Mark - Dita Von Teese ademt glamour. Of ze nu rondkronkelt in een gigantisch martiniglas of terugkomt van haar pilatesles, ze ziet er altijd even onberispelijk uit. Gotta love het contrast tussen haar ravenzwarte haren, bleke huid en signature red lips. Dita heeft dus wel het een en ander te vertellen over beauty. Ze vult vlot 400(!) pagina's met beautygeheimen en haar visie over uiteenlopende topics als huidverzorging, voeding, plastische chirurgie en tepelhaar (jawel!). Your Beauty Mark staat dan ook -met voorsprong- bovenaan mijn boekenverlanglijstje.   

I never believed in first love until I saw Ibiza - Al jaren probeer ik het vriendje warm te maken voor een tripje naar Ibiza. Ik hield vurige pleidooien dat Ibiza meer is dan een partyeiland, dat je er volgens Sergio Herman buitenaards lekker kan eten,... het mocht allemaal niet baten. Als deze reisgids vol insidertips van Ibiza-lover en Elle-journaliste Anne Poelmans hem niet kan te overtuigen, dan weet ik het ook niet meer...

Food + Design - Deze luxueuze uitgave is een coproductie van designlabel Serax en uitgeverij Minestrone Cookbooks. Food + Design brengt twaalf ontwerpers en drie topchefs samen die je laten proeven van hun bijzondere leefwereld en persoonlijke recepten.

Groene Sapjes - Indien de fameuze sapcentrifuge er in 2016 eindelijk zou komen, kan ik in dit boek alvast wat inspiratie opdoen voor brouwsels allerhande.

How to be Parisian - Karl Lagerfeld zei het al: "You don't have to be French to be a Parisian". Deze handleiding met een knipoog is geschreven door vier rasechte Parisiennes en staat vol modetips voor wie die typische Parijse elegantie en je ne sais quoi nastreeft, Parijse hotspots, vermakelijke essays en levenswijsheden à la "Always be fuckable" en "Don't be afraid of aging".

Wij en ik - Een roman rond de Vlaamse familie Vandersanden waar het wemelt van de familiegeheimen, grote en kleine drama's en onderhuidse spanningen. "De Grote Vlaamse Roman is niet dood. Hij is zojuist geschreven door Saskia De Coster. Wij en ik is een roman die me nog lang zal blijven achtervolgen. Ijzersterk en onvergetelijk.", aldus Herman Koch. Heb ik meteen ook iets literair verantwoord op mijn lijstje ;)


Hebben jullie boekentips voor onder de kerstboom?
S.


Meer wishlists vind je hier:

4 opmerkingen:

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x