maandag 29 december 2014

NYE Nails - Feestelijk goud
Ik ga voor een little black dress als party outfit en dan is een feestelijke manicure natuurlijk een must. Goud vind ik dé perfecte kleur voor NYE-nails. Hierbij mijn favoriete gouden lakjes.Just Spotted The Lizard - OPI (Spiderman collectie)


Een heel bijzondere kleur, die een dupe is van het befaamde Chanel-lakje Peridot. De kleur hangt af van de lichtinval: metallic goud met een prachtige groene of blauwe schijn. Twee laagjes zijn nodig voor een mooi resultaat. Door de metallic finish heb je wel sneller een streperig effect. Een budget-lookalike is trouwens Genius In A Bottle van Catrice.
Excuses voor mijn crappy lak-job! Ik was supergehaast!


Golden Eye - OPI (James Bond collectie)

Deze gouden lakt knalt echt van je nagels! Het is een uitgesproken geelgouden glitterlakje. Wie een volledig gouden manicure wat teveel van het goede vindt, kan natuurlijk gaan voor een accentnagel.Maar onthoud: de sociaal aanvaardbare dosis glitter is met nieuwjaar vrij hoog!Vampire Vanity - Bourjois

bourjoismonster_4
Photo courtesy of kittehscupcakes.nl
Wie eerder een gouden detail verkiest kan gaan voor deze topcoat met gouden glitter. Persoonlijk vind ik dit zeer geslaagd over een donkere vampy kleur of dieprood. 
GoldIsBack4
Photo courtesy of kittehscupcakes.nl.
Luxepoezen kunnen hiervoor ook terecht bij OPI met The Man With The Golden Gun (James Bond collectie) of Don't Speak uit de huidige Gwen Stefani holiday-collectie. Beiden behoorlijk prijzige rakkers want ze bevatten 18-karaats goud... Ook Guerlain (L'Oiseau de Feu) en Dior (Diorific Golden Shock Top Coat) hebben overigens een topcoat met gold leaf-effect in hun holiday-collectie.
Zelf verkies ik Vampire Vanity van Bourjois boven The Man With The Golden Gun: het effect is opvallender en de glitterdeeltjes laten zich makkelijker over de nagel verdelen.

v.l.n.r. Goldeneye - Just Spotted The Lizard -
Vampire Vanity over Mrs. O'Leary's BBQ en German-icure
Wat denken jullie van een gouden manicure?
S.

5 opmerkingen:

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x