donderdag 4 december 2014

CHRISTMAS WISHLIST #2 - HOME

Winter betekent ook heerlijk cocoonen. Een jaar na de verhuis kan ons huis nog wel wat aankleding gebruiken. Wij houden van ons maagdelijk wit en strak interieur, maar trachten hier en daar toch wat kleur te injecteren met leuke accessoires. Bij mij scoor je altijd met Scandinavisch design (check deze kerstcadeautips van vorig jaar), gouden of koperen objecten (dat is de ekster in mij!) of geurkaarsen (tot grote ergernis van het vriendje)...1// Cast Mini Jack Copper (96) - Ik ben grote fan van het Britse product design merk Tom Dixon. Verlichting, meubels of accessoires: ik zou zowat hun hele assortiment in huis willen halen. Deze Cast Mini Jack Copper zou een deurstop of een paper weight zijn, maar ik vind gewoon hem supermooi als object op zich. Ik wil hem eenvoudigweg op mijn kast zetten en er van tijd tot tijd bewonderend naar staren. Elke keer ik Mini Jack spot in een winkel, wordt mijn smekende puppyblik door het vriendje echter beantwoord met een koude: 'Maar dat dient toch helemaal nergens voor?'. Mannenlogica... Hopelijk heeft de kerstman meer begrip!
 
Form Bowl Deep Set SmallBeat Wide Brass
Fat SpotScent Gift Set


2// Fusion Triangle kussen (54) - Nog zo'n favorietje is het Deense merk Ferm Living, gekenmerkt door zijn typische grafische stijl. De kleurencombo van dit kussen vind ik alvast bijzonder geslaagd. Hoe leuk is trouwens die zwart-witte linnenmand hieronder?

Bowl

3// Yankee Candle geurkaars (12,50) - De Yankee Candle geurkaarsen zijn enorm populair, maar in België niet zo makkelijk te verkrijgen. Het merk fascineert door zijn bijzondere geuren als 'Fluffy Towels' (versgewassen handdoeken), 'Baby Powder' of 'Christmas Cookies'. Uit Florida bracht ik 'Island Getaway' mee, die heerlijk rook naar vakantie: zee, strand en een vleugje zonnecrème. Ik kan niet wachten om meer geurtjes uit te proberen...
 
4// Cactusvazen van Serax (verkrijgbaar in 3 maten - tussen 17,95 en 57,90) - Hoe awesome zijn deze speelse vazen? Dit was echt liefde op het eerste gezicht!

5// Spear Tray Dienblad  (54) - Nog meer Ferm Living :)

6// Pineapple Lamp (74,95) - Mijn liefde voor all things pineapple en meer specifiek deze lamp, werden op deze blog (hier en hier) reeds uitgebreid bezongen. Bij deze een kleine reminder voor de weinig waarschijnlijke hypothese dat de kerstman geen fanatiek lezer van Sarahdise zou zijn.

7// Skandinavisk geurkaarsen (30/60 afhankelijk van de grootte) - Geurkaarsen: ik krijg er duidelijk maar niet genoeg van. Het Deense merk Skandinavisk brengt een collectie handgemaakte geurkaarsen die langzaam en rookloos branden. Een portie Scandinavische gezelligheid tijdens de donkere en koude winterperiode dus! Er is trouwens ook een soort adventskaars verkrijgbaar, die de dagen aftelt tot kerst.

Alle vetgedrukte woorden zijn trouwens links naar webshops/sites. Ik maak het de kerstman graag makkelijk! ;) Hieronder nog een lijstje met leuke webshops waar je allerlei leuke interieur-hebbedingen kan vinden:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x