donderdag 18 december 2014

CHRISTMAS WISHLIST #7 - MAC

Voor de ronduit wanhopige kerstshoppers: met een MAC-bon ben ik sowieso een happy camper. Onpersoonlijk volgens sommigen, maar ik zit nu eenmaal niet moeilijk in elkaar! ;) Wie toch liever iets tastbaars onder de kerstboom legt: mijn verlanglijstje met MAC-goodies is schier eindeloos. Keuze genoeg!

Mijn oprechte excuses trouwens want deze post komt eigenlijk een dagje te laat. Bestellingen via de webshop uiterlijk op 17 december geplaatst, werden immers gegarandeerd vóór kerst geleverd, zonder verzendkosten én in een geschenkverpakking. Op naar de fysieke MAC Stores dus!
1// Lustre Drops (20) - Een minder bekend, maar heel veelzijdig MAC-product. Te gebruiken als vloeibare highlighter, gemengd met je foundation voor een all over glow,... Ik zou gaan voor Pink Rebel of Sun Rush.


2// Objects of Affection / Pink + Rose Pigments + Glitter  (33) - Dit setje maakt deel uit van de holiday-collectie van MAC (check die sparkly verpakking) en bevat vijf prachtige pigmentjes. Stuk voor stuk schitterende, warme en intense kleuren: van lichtroze over koperrood tot diep paarsig. Online hopeloos uitverkocht, maar nog in een paar MAC-stores te verkrijgen.


3// Eye shadow refill pan (13,50) - Ik heb nog een hele reeks kleurtjes in gedachten om mijn tweede (nog lege) MAC-palet op te vullen: Quarry, Patina, Sketch, Naked Lunch, Kid,...


4// Strobe Cream (32,50) - Deze crème zou de huid verfrissen, ontstressen en hydrateren. Een waar vitamineshotje voor je huid!


5// Lipstick (19) - MAC is befaamd voor zijn prachtige lipsticks. Het dient niet te verwonderen dat mijn collectie al een tiental van deze pareltjes herbergt. Desalniettemin staan er nog verschillende op mijn verlanglijstje: Please Me, Diva, BraveFaux... Die laatste twee lipsticks staan bekend als absolute musthaves voor wie de felbegeerde Kylie Jenner-pout nastreeft, dit in combinatie met het lip pencil in de kleur Soar (zie hieronder :)).


6// Lip pencil (15) - Lippotloden worden maar al te vaak geassocieerd met van die foute, donker omlijnde nineties-lippen. Maar met een lippotlood kan je (gelukkig) veel smaakvollere looks creëeren. Een laagje potlood verhoogt de houdbaarheid van je lipstick, egaliseert en intensifieert de kleur. Het laat je toe de vorm van je lippen te benadrukken of te veranderen. Soar en Naked mogen mijn stash zeker vervoegen.


7// Prep+Prime Highlighter (21) - Een highlighter in penvorm waarmee je je gezicht op strategische plekjes kan oplichten. Light Boost en Radiant Rose zeggen me wel wat.


8// Paint pot (19) - Mijn geliefde paint pot in Painterly is haast volledig opgebruikt en kan dus wel een opvolger gebruiker. Al moet ik me misschien ook eens aan andere kleuren als Utterly Becoming, Groundwork of Rubenesque wagen...


Tot slot zou ik supergraag de trotse eigenaar worden van een MAC Zuca. Dit is typische Zuca trolley maar dan in MAC uitvoering, speciaal voor make-up artists. Dat ben ik dan wel (nog) niet, maar het lijkt me superhandig om make-up mee te nemen als ik iemand moet opmaken. Ik weet echter niet of hij momenteel nog beschikbaar is. Meer weten? Check Esmeealeida!

DSC_0028
Photo courtesy of Esmeealeida!

S.
1 opmerking:

  1. Mooi lijstje. de Objects of Affection / Pink + Rose Pigments + Glitter en MAC lipstick zou ik ook graag willen!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x