woensdag 10 december 2014

CHRISTMAS WISHLIST #5 - BLING

Wie houdt er niet van een stevige portie bling? De ekster in mij zou spontaan een vreugdedansje doen, mocht één van deze sparkly things onder mijn kerstboom belanden...
 


1// You Should Have Bought Me Flowers (29,95) - Holy Chic is een kleine webshop waar je prachtige juweeltjes vindt aan zeer betaalbare prijzen. Zo ook deze ketting met de grote groene bloemen: de allures van een Marni-ketting maar een paar honderden euro's goedkoper. Score!

2// Gouden hoofdband van Maison Louise (60) - Wellicht staat het me hoegenaamd niet, maar I love its boho-chic vibes... Onder meer verkrijgbaar bij Damoy.

3// Inatispre (35) - Nog meer hoofdgarnituur! Deze diadeem met strass-steentjes van Essentiel is hét perfecte accessoire voor oudjaar. Een beetje bling à  la Great Gatsby maakt bijvoorbeeld een little black dress ultra-feestelijk

4// Pop Like Pink Champagne (7,95) - Ik draag zelden oorbellen, omdat mijn oren er niet heel happig op zijn (instant ontsteking). Maar occasioneel (wie mooi wil zijn, moet lijden enal) waag ik me wel eens aan een opvallend exemplaar. Voor minder riskeer ik geen rode oortjes! Met deze babies wil ik er echter nog wel eens voor gaan...

5// Hamptons Jewel (65) - Met een opvallend statement necklace kan je een outfit helemaal afmaken. Dit kleurrijke exemplaar van Essentiel is een perfect voorbeeld. Beschikbaar in twee varianten.
 
6// Handtas van Clio Goldbrenner (619€) - Simpel en met een roosgouden detail: alles wat aan die beschrijving voldoet, valt gegarandeerd in de smaak bij ondergetekende! Clio Goldbrenner is bovendien een Belgisch label (drie hoeraatjes voor chauvinistisch shoppen!). Ook een prachtexemplaar is trouwens de Clio Star Nude (kwijl!).

6// Wolf & Moon Necklace (47£) - Wolf & Moon is een Brits label van handgemaakte juwelen. De geometrische kristalvormen komen wel vaker voor in hun juwelen. Prettiness!

Horn
 
Ondanks al dat moois vrees ik toch dat het op bling-vlak erg moeilijk wordt om mijn topcadeau van vorig jaar te evenaren:  een schitterende Ek Thongprasert-ketting van het vriendje! Iemand heeft toen zwaar gescoord!;) 
 
S.


6 opmerkingen:

  1. Oeh la la, de tas is prachtig! Hopelijk mag je deze binnenkort in ontvangst nemen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben zelf ook zot van de hoofdband van Maison Louise maar spijtig genoeg wat aan de dure kant!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie wishlist heb je. De tas zou ik zelf ook wel willen!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x