woensdag 3 december 2014

Birchbox - december 2014

Een nieuwe maand, een nieuwe Birchbox! Voor de feestelijke december-editie zijn mijn verwachtingen alvast nét iets hoger gespannen dan anders. Benieuwd of Birchbox mij ook deze maand weer kan bekoren...


Geen box deze maand, wel een allerschattigst stoffen tasje. Donkerblauw met gouden opschrift aan de ene kant, beige met gouden glitter aan de andere kant. De verpakking zit qua feestelijkheid alvast goed! Nu de inhoud, want dat is toch where the magic zou moeten happenen...


 Gezichtspeeling van Huygens - 10ml- full size (50ml) voor 19,90


 
Met het Parijse merk Huygens maakte ik voor het eerst kennis via de oktober-editie van Birchbox. Toen ging het om een body lotion, ditmaal krijgen we een gezichtspeeling met dezelfde lekkere citrus-munt geur. Een tweetal keer per week aanbrengen op een licht vochtige huid, inmasseren en spoelen zou garant staan voor een stralende huid.
 
 
Detox shampoo van Kevin Murphy - 40ml - full size (250ml) voor 24,90
 
 
 
Wie mijn box-reviews regelmatig leest, weet allicht dat ik meestal niet warm wordt van haarverzorgingsproducten. Van Kevin Murphy heb ik daarentegen al zoveel goeds gehoord, dat ik sta te popelen om het merk zelf een kans te geven. Ik ben dus best wel blij met deze Detox Shampoo. Het kaki-flesje doet wat militair aan, maar ik verwacht veel van dit kruidig ruikende soldaatje!
 
 
Fat Eyestick in 'Gilt' van Eyeko - full size - per drie verkrijgbaar voor 16
 
 
 
Bij Eyeko verbloemen ze de zaken niet: niks te chubby, zij spreken ronduit van een fat eyestick. Ikzelf ben nogal gehecht op mijn gewone poederoogschaduw-routine, waardoor mijn oogschaduwsticks eigenlijk niet genoeg liefde krijgen. Op zich brengt het natuurlijk wel makkelijk aan zo'n creamy potlood. Vervolgens een beetje uitblenden met je vingers, een kwastje of zelfs een wattenstaafje, en klaar! De kleur 'Gilt' ligt me alvast wel: een wat bronsbruin met wat gouden sparkle erin. Via de Birchbox-webshop kan je een soort holiday-setje van drie sticks aankopen, met naast 'Gilt' nog een grijzige en een blauwige kleur.
 
 
Bodylotion van Gilchrist & Soames - 45ml - full size (236ml) voor 16,35
 
 
 
Het Londense eco-friendly merk Gilchrist & Soames verovert na luxueuze spa's en hotels nu ook onze badkamers, dixit Birchbox. Deze lotion ruikt alvast superlekker, al kan ik de geur niet meteen thuisbrengen. In de wintermaanden wordt er ten huize Sarahdise duchtig gesmeerd, dus deze body lotion komt zeker van pas.
 
 
Zwarte mascara van ModelCo - full size - 17
 
 
 
Een zware mascara stond niet bovenaan mijn verlanglijstje, daar mijn voorraadkast reeds een behoorlijk aantal maagdelijke exemplaren herbergt. Verwacht dus niet meteen een review van deze mascara.

Het verdict?
 
 
 
Opnieuw een fijne box, of correcter: een heel fijn make-up tasje. Wederom een gevarieerde box met mooie merlen en naar mijn mening een goede make-up/verzorgingsproducten-ratio.
Wie graag voornamelijk full size producten ontvangt, is bij Birchbox aan het verkeerde adres. Ik zie het als een uitgelezen kans om voor slechts 10 per maand nieuwe merken en producten uit te testen. Ter info: de totale waarde van de december-editie bedraagt ongeveer 33€. 
Het is dat ik al een jaarabonnement op Birchbox heb, anders zou dit zeker op één van mijn kerst-wishlists prijken. 
 
Abonneren kan hier.
Ik stel mij bovendien graag kandidaat om uw Birchbox-meter te zijn ;)
 
S.

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie inhoud! Alleen al die shampoo, Kevin Murphy producten vind ik super fijn :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x