donderdag 6 november 2014

Wishlist met buitenlandse goodies!

HOERA!! De feestdagen komen eraan en dat betekent dat de beauty brands alles uit de kast halen om een plaatsje onder de kerstboom te versieren. Voornamelijk de Amerikaanse merken zijn vertrouwd met het fenomeen van limited edition holiday sets, hetgeen meteen ook maakt dat deze niet altijd eenvoudig te verkrijgen zijn voor Belgische beauty lovers. Dergelijke limited editions zijn vaak ook snel uitverkocht, zoals ik recent nog mocht ondervinden met het Lorac Pro Mega-palet. 

Kwestie van de kerstman toe te laten tijdig contact op te nemen met zijn connecties in de VS of het Verenigd Koninkrijk en kersttrauma's te vermijden, deel ik langs deze weg alvast mijn verlanglijstje met buitenlandse goodies! Ik heb mij beperkt tot een bescheiden top-3. ;)


Deze staat veruit bovenaan mijn verlanglijstje. Naast een oogschaduwpalet met 20 prachtige kleuren, bevat de set ook een aantal andere bestsellers van Tarte (mascara, lip gloss, lip tint, cheek stain, maracuja oil en finishing powder): dat is pas waar voor je geld! 

Hoe very nice zou het zijn om deze rakker onder je kerstboom te vinden? Ook hier 20 oogschaduws, twee blushes, twee bronzers, een mascara, 3 miniatuur kwasten en laten we vooral het roze glitter tasje niet vergeten.3// Tarte - Away Oui Go Portable Palette and Collector's Set - 48$ (waarde 410$).
Tarte heeft duidelijk uitstekend werk geleverd met hun Holiday Collection. In dit setje (exclusief verkrijgbaar via Ulta) vindt je vier afzonderlijke paletjes met telkens 4 oogschaduws en een blush. Afhankelijk van je beautynoden van de dag, klik je het gewenste paletje in een appelblauwzeegroen doosje en you're good to go! Bovendien krijg je ook nog 3 lipglossjes en een mascara.

Dit winters ogende witte palette bevat naast de befaamde Laguna-bronzer, een highlighter en drie blushes met uitdagende namen als Deep Throat, Sex Fantasy en Final Cut.  Wetende dat een full size individuele blush van NARS 30$ kost en dat de blushes in dit palet nauwelijks kleiner zijn, doe je ook hier een goede deal. Nog meer goed nieuws: dit paletje kan je ook bestellen via Sephora.fr, die wel naar België shippen!

Hebben jullie al een aantal beauty goodies op jullie wishlist?
S. 1 opmerking:

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x