woensdag 26 november 2014

50 Shades of Gray X OPI

De boeken van de 'Vijftig Tinten Grijs'-trilogie werden door miljoenen vrouwen gretig verslonden (jawel, ook ik heb ze gelezen). De filmversie komt met Valentijn in de zalen en het loopt nu al storm voor tickets. Mijn favoriete nagellakmerk O.P.I. besloot alvast gezellig mee te surfen op de geile golf die E.L. James in gang zette en zal ongeveer gelijktijdig met de filmrelease een heuse 'Fifty Shades of Grey'-collectie lanceren.

OPI-fifty-shades-of-grey-collection
v.l.n.r. My Silk Tie - Romantically Involved - Dark Side Of The Mood -
Shine For Me - Cement The Deal - Embrace The Gray


O.P.I. hangt wel vaker een collectie op aan een film, met als recentste voorbeelden The Wizard of Oz, Skyfall en The Muppets. Deze Fifty Shades collectie omvat zes kleuren (50 was wellicht net iets teveel van het goede), waarvan 5 -u raadt het nooit- grijstinten en één sensuele, felrode tint. De namen van de lakjes zijn naar goede O.P.I.-gewoonte weer erg passend en leuk bedacht. 

Mijn persoonlijke favoriet is Dark Side Of The Mood: een creamy, donker stormgrijs. Wat de andere lakjes betreft, heb ik al gelijkaardige tinten in mijn collectie.

De lakjes zullen afzonderlijk te koop zijn, maar er komt ook een setje met alle mini's op de markt. Altijd leuk!

OPI-fifty-shades-of-grey-minis-collection

Wat vinden jullie van de lakjes uit deze collectie?
Zijn jullie fans van grijze lakjes?
S.

3 opmerkingen:

  1. Ik vind donker grijs in de winter echt een must have!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Eigenlijk heb je helemaal gelijk! Shame on me dat donkergrijs voorlopig nog ontbreekt in mijn collectie ;)

      Verwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x