zondag 30 november 2014

Prettybox vs. Birchbox - november 2014De oktober-editie van de 'battle der beautyboxen' draaide uit op winst voor Birchbox (lees hier meer). De inhoud van de november-Birchbox kon je eerder al ontdekken op de blog (hierzo!). Kijk mee of Prettybox alsnog de gelijkmaker scoort.You need a blooming shower! van Anatomicals - full size (250ml) -  4,50
 
 
De grote roze tube douchegel van het merk Anatomicals springt meteen in het oog. Ik leerde dit Britse merk een aantal jaren geleden kennen in een Rotterdams hotel en was onder de indruk van de kleurrijke verpakkingen en de grappige productnamen en -beschrijvingen (Puffy the eye bag slayer, Snog me Senseless...). De rozengeur van deze douchegel zegt me jammer genoeg weinig.


Anti-stress Face Mask van Anatomicals - full size - 2,50

 
Net als Birchbox oordeelde Prettybox dat november het uitgelezen moment is voor een gezichtsmaskertje. Het mijne is een anti-stressmaskertje met chocolade. Als stresskip met een grenzeloze liefde voor chocolade, kan dat dus alleen maar goed komen. Ik moet wel toegeven dat ik het Birchbox-maskertje al uitprobeerde en danig onder de indruk was. Deze chocoprut zal dus serieus uit de kast mogen komen.

 
Oogpotlood van ModelCo - full size - 15


Een zwart oogpotlood komt altijd van past. Dit potlood heeft een ingebouwde puntenslijper (handig!) en is romig en intens zwart. Voor mij één van de toppers uit deze Prettybox.


Oxygenating Cream Moisturizer van Naobay - 30ml - full size (50ml) 19,50


Deze natuurlijke gezichtscrème van het (mij onbekende) Spaanse merk Naobay zou hydraterend werken en kan dienen als make-up-basis. Maar... ik ben alweer geen fan van de geur. Kieskeurig much? Ja dus. De crème ruikt kruidig-citrusachtig en een beetje naar apotheek, volgens het vriendje is het eerder de geur van citrus-vitaminepilletjes. Jawel, jullie zullen het met deze verhelderende beschrijvingen moeten doen.

 
Een massageborstel van Bath&Beauty - full size - 2,99


Tot slot bevatte mijn Prettybox nog een vreemdsoortige iets, dat een massageborstel bleek voor onder de douche. Getest en niet onaangenaam bevonden, maar niet meteen iets waarop ik zat te wachten.


HET VERDICT
 
 
Mijn voorkeur gaat nog steeds uit naar BIRCHBOX. De waarde van mijn Birchbox was deze maand aanzienlijker hoger dan deze van Prettybox. De producten en merken liggen me meer en voelen meer luxe aan, ook al bevat Prettybox meer full size producten.
 
 
 
Wat is jullie favoriete beautybox?
S.

2 opmerkingen:

  1. Hmm de douchegel zou ik wel fijn vinden en het chocolademaskertje is ook altijd het proberen waard maar verder ben ik niet onder de indruk

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x