donderdag 28 januari 2016

Wishlisted | Too Faced's Peanut Butter & Jelly oogschaduwpaletNa de succesvolle chocoladerepen (lees mijn review van het eerste Chocolate Bar Palette hier), blijft Too Faced hangen in de voedingswarenrayon met hun nieuwste oogschaduwpalet: Peanut Butter & Jelly! In Amerika mag het dan wel een soort nationale delicatesse zijn, voor mij klinkt het als een behoorlijk wansmakelijke combo die pindakaas met jam. Al laat de aanblik van dit nieuwe palet mij absoluut watertanden...Wat een beauty!


Dit nieuwe paletje is opgebouwd rond de superpopulaire, oranjebruine kleur genaamd Peanut Butter uit het Semi Sweet Chocolate Bar palet, alom geliefd om zijn romige textuur en perfecte pigmentatie. Verder herbergt deze beauty overwegend warme bruintinten en twee paarse kleuren die vanzelfsprekend de jelly vertegenwoordigen. Ik vind het er alvast prachtig uitzien! #wishlisted


Belgische Too Faced-lovers kunnen meestal terecht bij Sephora.fr, maar ik vrees er dit keer een beetje voor. In de VS is dit Peanut Butter & Jelly-palet een zogeheten Ulta-exclusive, ofte exclusief verkrijgbaar bij Sephora-concurrent Ulta. Meeeeh!


De oogschaduws zouden ook echt naar pindakaas te ruiken overigens. Voor mij lijkt dat eerder een afknapper, al moet ik toegeven dat ik wel nieuwsgierig ben. Er circuleren ook geruchten dat Too Faced deze zomer met alweer met een geurend paletje komt. Perziken dit keer! Sweet Peach was alleen nog maar te zien op obscure Instagramaccounts maar ik ben bij voorbaat al helemaal te vinden voor een palet met mooie peachy kleurtjes.

Could it be true?


It's Peanut Butter Jelly Time!


via GIPHY

Ligt het aan mij of zit er nog iemand met die hoogst irritante meme die begin jaren 2000 het internet overspoelde? Wie niet weet waar ik het in godsnaam over heb, kan hier terecht voor een portie internetcultuur!

S.

5 opmerkingen:

 1. Hahah wat grappig, dit is pas de eerste keer dat ik over dit palette hoor :D Het ziet er mooi uit, alleen die fel paarse oogschaduw had wat anders mogen wezen voor mij. Pindakaasgeur zou mij niet zo storen denk ik, ik heb zo eens 2 potten pindakaas gegeten in 2 weken omdat ik iemand op Youtube er stukjes appel in zag doppen! Dat was de eerste en de laatste keer dat ik pinda kaas gegeten had haha :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! 2 potten in 2 weken?? Lol. Ik heb het zelf eigenlijk nog nooit gegeten denk ik :)

   Verwijderen
 2. Ik kende dit palette niet, maar wat ziet hij er mooi uit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De geur spreekt me totaal niet aan maar beide palettes doen dat wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super schattige verpakking! Het maakt me helemaal blij haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x