woensdag 6 januari 2016

INSTADIARY #12 - WINTER EDITIONIn de allereerste blogpost van 2016 wens ik jullie uiteraard een topjaar toe! Verder gaan we van start met een portie winterse -nu ja, het blijkt allemaal nogal mee te vallen met die Belgische winter- Instagram-snaps. Wees gewaarschuwd: veel schaamteloze selfies dit keer!


Ik hou van hashtags. Niet in het minst omdat ze mij aan wafels doen denken. Maar ik dwaal af… Wat ik dus wilde zeggen... #BelgianBloggersCountdownToChristmas was er weer dit jaar! Het leuke initiatief van Laurence van Dresses and Daisies waarbij Belgische bloggers onder voormelde hashtag aftellen naar kerst. Elke dag werden foto's gepost rond een welbepaald winters thema, bijvoorbeeld favoriete geurkaars. Deze winterse samplers van Yankee Candle dus! ;)Sinterklaas bracht mij naast een shitload aan chocolade (omnomnom!) ook het Gwen Stefani x Urban Decay Palette. So pretty! Deze hint was duidelijk aangekomen bij ieders favoriete bebaarde heilige ;)Het grote sokkenmysterie opgehelderd. Zó kom je dus aan al die weessokken...
Check die schuldige puppenblik!Kerstmarktselfies for the win! Tot twee jaar geleden was de Brusselse kerstmarkt zowat in onze achtertuin. Plaisirs d'Hiver dus altijd een beetje thuiskomen...Dit jaar gingen we voor een tropisch kleurenpalet in de kerstboom: groen, blauw en goud. Pronkstuk waren vanzelfsprekend de papegaaitjes.Een feestelijke kerstlook schreeuwt natuurlijk om knalrode lippen. De kleur Cruella van NARS is voor mij dé ultieme rode lipstick.Ozzie ready to par-taaaay Elio-style!All wrapped up!De allereerste outfit-foto ooit op mijn Instagram! Een unicum :)
Om maar te zeggen dat ik helemaal verliefd ben op deze poofy Maje-rok.Deze restjes smaakten bijna zo goed als het originele kerstdiner de dag voordien.
De kroketten van mijn papa zijn echt HEAVEN!Eén van mijn kerstcadeautjes was deze Rouge Noir-nagellak van Chanel. 
Sindsdien draag ik niets anders...

Meer Insta-goodness?
Follow me here.


Let's make 2016 a good one!
S.

2 opmerkingen:

  1. Die lipstick is top!! Wat een prachtige kleur....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja he? Topkleurtje. Brengt ook supermakkelijk aan (lip pencil) :) Btw proficiat met de nieuwe blog! x

      Verwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x