zaterdag 6 juni 2015

MAC In Extra Dimension Eye Shadows | Sea Worship en Silver Sun zijn terug!



MAC kwam vorige zomer met de schitterende Alluring Aquatic-collectie, die u zich ongetwijfeld herinnert vanwege de wondermooie verpakkingen: metallic turquoise met 3D-waterdruppeltjes. *zwijmel* Ik kocht onder meer twee prachtige oogschaduws uit de collectie: Sea Worship en Silver Sun.




U heeft de collectie vorig jaar gemist? Geen nood! De In Extra Dimension Eyeshadows zijn vanaf nu permanent beschikbaar in de MAC-winkels, zo onder meer deze twee topkleurtjes! Yay! U zal het wel zonder die fantastische verpakking moeten stellen, maar daardoor spaart u dan wel weer een paar euro's uit. Elk nadeel heeft z'n voordeel :)


Photo courtesy of Makeupandbeautyblog.

De Extra Dimension Eyeshadows herken je aan het golfpatroontje in de pans en de formule is zachter en creamier dan die van de 'gewone' MAC-oogschaduws. MAC zelf spreekt van een hybride formule: 'laat zich smeren als een crème, blenden als een vloeistof en heeft de finish van een poeder met langblijvende kleur en prachtige glans'. Deze oogschaduws kunnen worden aangebracht met een vochtige borstel voor extra intensiteit.

Die verpakking! <3

In totaal zullen er achttien kleuren deel uitmaken van het permanente aanbod. Allemaal zogeheten 'repromotes': kleuren die al werden uitgebracht in eerdere (limited edition) collecties. Zo herkennen we naast Sea Worship en Silver Sun nog Fathoms Deep en Legendary Lure uit de Alluring Aquatics-collectie.


Mijn absolute favoriet is Sea Worship, een sublieme antiekgouden kleur met een hint van olijfgroen erin. So pretty! Ik hou van dit soort complexe kleuren. Een hele geruststelling dat in het onwaarschijnlijke geval dat ik mijn exemplaar ooit opmaak (met een overdaad aan oogschaduw in huis is dat een hoogst uitzonderlijk gebeuren), ik gewoon een nieuw kan oppikken.



Silver Sun is een vuil zeegroen met een gouden glans erin. Ook al zo'n apart kleurtje!

Swatches! Bovenaan Silver Sun, onderaan Sea Worship

Online bestellen kan hier.
Uitgebreide reviews en swatches van alle beschikbare In Extra Dimension-kleurtjes vind je uiteraard bij Temptalia.


Hebben jullie In Extra Dimension oogschaduwkleurtjes?
S.

8 opmerkingen:

  1. Ik kocht uit die Alluring Aquatic-collectie enkel een nagellakje! :-) De oogschaduwkleurtjes zien er echt super mooi uit van pigment!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De nagellak kleurtje herinner ik me niet zo goed. Hadden die ook de speciale verpakking?

      Verwijderen
  2. Waaauw wat een mooie verpakking! Wat jammer dat ze die geschrapt hebben :-( wel nog steeds erg leuke kleurtjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Sea Worship is inderdaad erg mooi zeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Bij deze is Sea Worship online besteld... Thanks for the tip! :-) Vond het zéér vervelend dat die toen net uitverkocht was.
    Net je blog ontdekt trouwens, hele fijne artikels!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjwel voor je lieve reactie! :) Sea Worship is echt heel mooi. Ik scoorde hem in de Alluring Aquatics collectie op de valreep (de allerlaatste in de Antwerpse Mac store), maar wat een beauty! Hoop dat je hem even fijn zal vinden!

      Verwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x