zaterdag 27 juni 2015

INSTADIARY #7

“What i like about photographs is that they capture a moment that’s gone forever, impossible to reproduce.” - Karl Lagerfeld
1 | Wat doe je als trots baasje van een megaschattige puppy? Er massa's foto's van maken natuurlijk! #sorrynotsorry2 | Red lips. Make-up door mijn getalenteerde maatje en MUD-klasgenootje Marlien Echelpoels. Remember her name, people, she's gonna be big! 

3 |  Het foodtruck festival Barrio Cantina was een topper! Zoveel lekkers geproefd: heerlijke burgers met pulled pork van de BBQ Bazen, een noedelsalade met buikspek van voormalige Mijn Pop-Up Restaurant-winnaars Jaro & Hanne, spring rolls, een soort tagliata bij Kasserol, fantastische ribbetjes... Krijgt u al honger?
4 | Moodboard voor mijn visagie-examen. De look moest Coachella-vibes uitstralen: effortless boho chic, bronzed & glowy skin en goud- en kopertinten.5 | Ein-de-lijk arriveerde mijn Triangl-bikini in de juiste maat! Geloof mij, dat had aardig wat voeten in de aarde... Nu dat bikinibody nog!6 | Mijn MUD-lessen zitter erop en ik mis mijn woensdagse make-up-avonturen. Flashback naar de red lips-les met la belle Sibel.7 | Eén van mijn favoriete zomerse snacks: ananas + munt. Omnomnom!8 | Hoe leuk is deze bulldog-print van Essentiel? Dit kleedje kon ik simpelweg niet weerstaan.9 | De ramenburger van Umamido: getest en goedgekeurd. Probeer zeker ook de kimchi & pork bun vooraf: heaven!


Feel free to follow me on Instagram @sarahdise_s

Happy weekend!
S.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x