woensdag 24 juni 2015

If I was a rich girl...



Allereerst: high five voor alle Gwen Stefani-lovers die na het lezen van de titel meteen nananananaa neurieden/zongen! 

Vandaag op het menu: twee skincare brands die ik heeeeel graag zou willen ontdekken, maar waarvan het prijskaartje toch enigszins afschrikt. Bereidwillige sugar daddies mogen zich uiteraard aanmelden. :)



Kenzoki


Belle de Jour - de anti-ageing lijn van Kenzoki

Wie weleens door de cosmetica-afdeling van de Inno dwaalt, heeft de sobere maar wondermooie witte verpakkingen van de Kenzoki-lijn misschien al opgemerkt. Het zusterlabel van parfum- en modehuis Kenzo brengt een breed scala aan huidverzorgingsproducten op basis van ingrediënten uit het verre Oosten als witte lotus en gemberbloesem. 



De Belle de Jour Fantastic Fluid zou even fantastisch zijn als haar naam doet vermoeden, maar 50 ml kost je algauw 100. Idem voor een potje Belle de Jour gelaatscrème (50 ml) of het serum met witte lotus (30 ml).



Maar eerlijk is eerlijk: de Kenzoki-lijn omvat ook betaalbaardere producten. De voetenbalsem Barefeet Fantasy schijnt een topper te zijn voor slechts 22,70 (80ml). Ook de handcrème (13,25), de Milky Rice Body Scrub (200 ml voor 36,95) en de Creamy Cleansing Cream make-up verwijderaar (200 ml voor 27,45) zijn iets budgetvriendelijker.

Verkrijgbaar bij Inno en Ici Paris XL


La Mer



Hét luxemerk bij uitstek op het gebied van skincare, kon natuurlijk niet ontbreken in dit lust-lijstje. De zogeheten Miracle Broth, een elixir van ingrediënten uit de zee ontwikkeld door een ruimtevaartfysicus, vormt de basis voor de legendarische producten van La Mer.  



Talloze beroemdheden zweren bij hun potje Crème de La Mer. Dit cultproduct is het jouwe voor een luttele 142 (30 ml) tenzij u meteen voor een extra large-versie van 250 ml gaat voor 870 (reken uit uw winst!). Voor 30 ml Lifting Contour Serum telt u 265 neer, voor 15 ml oogcrème 162. Schoonheid heeft duidelijk zijn prijs...

Ik las bijzonder lovende reviews (check it-girl en beautyminded) van de nieuwe -en naar La Mer-normen redelijk betaalbare- Reparative Skintint SPF30 (80voor 30 ml). Dit zou weleens mijn allereerste La Mer-product kunnen worden...

Verkrijgbaar bij Parfuma.


Welke producten zou jij willen proberen if you had money to burn?

S.

2 opmerkingen:

  1. Ik stond in Spanje ook te staren naar La Mer..Zou het écht zo goed werken?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vraag het me ook af! Maar als mensen er zoveel geld voor blijven betalen, moet er toch wel iets van aan zijn? ;)

      Verwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x