woensdag 10 juni 2015

BIRCHBOX juni 2015 | SPLASH!


Geen box deze maand, wel een kleurrijk plastieken tasje. Abonnees kregen vooraf de keuze uit vier knalkleurtjes. Ik koos voor een fris turquoise exemplaar of zoals Birchbox het noemt: swimming pool green! Past alvast perfect in het thema van deze maand: SPLASH! Laten we maar meteen in de oogst van deze maand duiken.




Body Butter van Whish

22 ml - full size 147 ml voor 17,25



De tube ziet er leuk uit en maakt mooie beloftes: hydrateren, verstevigen en zuiveren (?). Nou! Het goedje -veeleer een lotion dan een body butter- ruikt enorm sterk en mierzoet (denk: überzoete frambozenyoghurt). Het kan best een fijn product zijn, maar de geur (blueberry) is echt té overheersend voor mij. Deze geurgevoelige ziel verdraagt het simpelweg niet. Liefhebbers van zoete geurtjes die zich over deze smurfblauwe tube willen ontfermen, mogen zich aanmelden.


Moisturizing Gel IceSource van Polaar

25 ml - full size 50 ml voor 35



Hun uitstekende lippenbalsem uit een eerdere Birchbox maakte mij alvast nieuwsgierig naar andere goodies van Polaar. Deze hydraterende gel ruikt heerlijk fris, voelt bijzonder aangenaam op de huid en matteert ook lichtjes. Ik ben alvast heel blij met deze royale sample. Favorietje in wording?



Glow Getter van Jelly Pong Pong

Full size - 10,95 voor 4 ml 




Tot dusver was ik niet echt onder de indruk van Jelly Pong Pong: behoorlijk prijzige, goedkoop uitziende producten van middelmatige kwaliteit. Glow Getter is een vloeibare highlighter en komt in een nagellak-flesje. Hij geeft een uitgesproken parelmoeren glans met kleine glitters erin. Niet voor de fans van een subtiele highlight dus. Niet verkeerd, maar geen topper. Bovendien vind ik 10,95 best veel geld voor zo'n miniscuul flesje...


Rozenwater van Melvita 

50 ml - full size 200 ml voor 10,10



Rozenwater. Ik wist dat het bestond maar had tot voor kort geen flauw benul waarvoor het nu precies diende. Veel make-up artists bleken evenwel zo'n flesje in hun kit te hebben. Het blijkt dan ook een multifunctioneel goedje: het vermindert donkere kringen, verkleint poriën, kan worden gebruikt op je haar, als ontschminker, toner of om je make-up op te frissen... De mogelijkheden zijn schijnbaar eindeloos, al moet je de rozengeur er natuurlijk wel bij nemen. Benieuwd dus om (eindelijk) zelf de weldaden van rozenwater te mogen ontdekken!


Soin Exfoliant Corps van Thermaliv

30 ml - full size 150 ml  voor 17,40



Nu we met zijn allen gaan voor een sunkissed kleurtje, is deze exfoliërende crème van Thermaliv welgekomen. Door je huid te exfoliëren en zo de dode huidcellen te verwijderen, wordt je immers sneller en egaler bruin. Deze tube krijgt alvast een plekje in mijn douche de komende weken. De lichte muntgeur zorgt voor een instant spa-gevoel. Veelbelovend!



De body butter is een stinker, maar verder ben ik zeer te spreken over de inhoud van de juni-Birchbox. Nog een meevaller: geen haarproducten te bespeuren in mijn box! Er wordt dus toch rekening gehouden met het beautyprofiel dat ik invulde (zo min mogelijk haarproducten please!). In andere juni-boxen spotte ik namelijk wel René Furterer en haarmaskertjes. 


Birchbox bestellen kan hier.

S. 

4 opmerkingen:

  1. Jammer van die body butter. Mij lijkt hij juist wel fijn. Domme vraag misschien maar waar is een highlighter voor?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helemaal geen domme vraag hoor! Highlighter gebruik je om bepaalde delen van je gezicht op te lichten, zoals de bovenkant van de jukbeenderen en onder de wenkbrauw (die je zo lichtjes lift). Vaak is het een glanzend poederproduct, maar deze is dus een vloeibare. :)

      Verwijderen
  2. Wel tof dat ze rekening houden met je voorkeuren! het is een mooie box met leuke onbekende merken. Ik ben benieuwd naar de exfoliërende crème!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat handig dat ze rekening houden met je ingevulde beautyprofiel. De inhoud ziet er goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x