donderdag 17 mei 2012

If the shoe fits...buy it (or get it for your birthday)! #2Ik ben helemaal weg van deze pink glitter shoes, met dank aan Marc Jacobs himself en mijn eigenste vriendje, die ze mij cadeau deed voor mijn verjaardag.
I adore these pink glitsy babies. A big thanks to Marc Jacobs and off course my BF, who gave them to me as a birthday present.

Wanneer ik ga fitnessen passeer ik telkens de immer verleidelijke etalage van de Virt&Real store in de Léon Lepagestraat (Brussel) - jaja fitness, gezond maar nefast voor mijn portefeuille...  Toen ik dit stel in het uitstalraam zag blinken, was ik meteen verkocht.
When I go to the gym I pass by this amazing shoe store called Virt&Real in the rue Léon Lepage (Brussels). Working out may be good for your health but it definitely is not for my wallet! When I noticed them in the shop window, I was immediately sold.


Bij de pas-sessie heb ik even getwijfeld tussen de roze en de meer subtiele koperkleurige versie. Ik besloot echter mijn innerlijke Barbie te volgen en ging voluit voor de roze. Iedereen zegt dat het echte 'Sarah'-schoenen zijn, maar of dat nu positief bedoeld is... ^^
While trying them on I was unsure whether to buy a pink pair or a -more subtle- copper-coloured pair. I decided to unleash my inner Barbie, and went for the pink. Everyone keeps saying the shoes are really 'me' but I don't know exactly if this is meant to be a compliment.
Check out the Virt&Real Store on facebook here. They sell some seriously amazing shoes (a very substantial collection Marc by Marc Jacobs *you can find the glittery version of the infamous mouse flats there*, Givenchy...), so consider this a fair warning. 

 
I like the vault-like wall where they store the shoes.
It seems only just that shoes this pretty are being kept in vaults! ;)

VIRT&REAL
Léon Lepagestraat 21
1000 Brussel
(Also open on Sundays)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x