zondag 13 september 2015

NY Beauty Wishlist 2015


In een impulsieve bui besloten het vriendje en ik vorige week nog een last minute mini-tripje te boeken. Het werd mijn favoriete metropool New York. Whoopwhoop! Ons laatste bezoek dateerde van drie jaar geleden en er is nog zoveel te ontdekken... New York, dat staat onvermijdelijk ook synoniem met stevig beauty shoppen! Manhattan alleen al herbergt een tiental (!) Sephora's. Deze hemel op aarde voor make-up lovers compleet links te laten liggen, is dan ook geen optie. A girl can dream, dus mijn wishlist begint alvast groteske proporties aan te nemen. Kijk even mee!


Becca x Jaclyn Hill Shimmering Skin Perfector in 'Champagne Pop' - De highlighters van Becca (Opal, Moonstone...) zijn sowieso enorm populair. Dit jaar kwam het  merk met een prachtige gouden highlighter met perzikkleurige ondertoon, Champagne Pop, ontwikkeld in samenwerking met YouTube beautygoeroe Jaclynn Hill. Een musthave in het streven naar een highlight on fleek.

Kat Von D Tatto Liner in 'Trooper' - Een absoluut cultproduct deze zwarte eyeliner van Kat Von D. Al ga ik ook zeker even kijken naar de liquid lipsticks van het merk.

Sephora Favoriets Give Me Some Lip - Ik ben grote fan van de value sets van Sephora. Ze zijn aantrekkelijk geprijsd en laten je via luxe samples kennismaken met producten van high end merken. Zo bevat dit setje onder meer mini-lipsticks van Marc Jacobs en Tarte, een mini liquid lipstick van Kat Von D,... Op onze Florida-roadtrip vorig jaar scoorde ik onderstaand lippensetje in dezelfde stijl. Favorietjes daaruit waren het NARS lipglossje in 'Orgasm' en de Urban Decay lipstick in 'Naked'.


Mac is always a good idea - Omdat het ginds nu eenmaal goedkoper is, vormt de Mac store een onvermijdelijk halte. Op mijn lijstje: een tube transparante lipglass die elke lipstick voorziet van een ultraglanzend jasje, de nieuwe it-lipstick Whirl, een dieprood lippotlood, eyeliner in Coffee en Teddy...

Hourglass Ambient Lighting Blush in 'Mood Exposure' - Ik heb begrepen dat het driedelige blush palet niet meer beschikbaar zou zijn, dus dan wordt het maar een single blush. Mood Exposure wordt beschreven als een soft plum en lijkt mij prima geschikt voor het najaar.

Too Faced Born This Way Foundation - Over het algemeen gebruik ik slechts zeer zelden foundation, maar over deze nieuwe van Too Faced las ik al zoveel goeds dat ik hem graag zelf wil uitproberen. Ik gok dat Ivory wel eens een goede match zou kunnen zijn voor mijn skintone.

Clinique's Chubby Fattening Mascara in 'Bodacious Black Honey' - Voorlopig is hij hier nog niet te verkrijgen, maar de diepe bordeaux kleur spreekt mij alvast geweldig aan.Welke beauty items zouden jullie aanschaffen in NY?
S.

2 opmerkingen:

 1. Leuke wishlist!
  Ik ga binnenkort ook een weekje naar New York, de wishlist ligt ook al klaar! Bij mij staan er op: Too Faced Chocolate bar, een (of meer) Kat Von D studded lipstick(s), NARS Sheer Glow Foundation (de lichtste tint is in Europa niet te vinden) en dan uiteraard eens kijken wat Mac zoal te bieden heeft. Aftellen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohja! En eens piepen of het Urban Decay Vice 4 palette te verkrijgen is, online ziet het er een zalig palette uit!

   Verwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x