vrijdag 4 september 2015

BLOOMON


Jawel, ik heb sinds enkele maanden een bloemenabonnement. Toegegeven het klinkt behoorlijk suffig. Zoiets wat je cadeau doet aan je oma als je werkelijk nul inspiratie hebt, toch? Dat dacht ik ook tot ik kennis maakte met Bloomon. Het Nederlandse bedrijf is in België geland en hield aanvankelijk een testronde in mijn eigenste Antwerpen. Toeval bestaat niet, dus ik tekende prompt in voor een maandelijks boeket!

Hoe werkt het?


Photo credits Bloomon

1| Je bepaalt de grootte van je bos (small / medium / large). 
Voorlopig zijn alleen de laatste twee opties beschikbaar voor Belgische klanten.
2| Je kiest de leverfrequentie (wekelijks / tweewekelijks / maandelijks). 
Wekelijkse levering is in België momenteel nog niet mogelijk.
3| Je wacht op je eerste levering!

Ik ontvang daags voor de levering altijd een sms met het verwachte uur van levering. Ben ik er niet, dan worden de bloemen in een emmer afgegeven bij de buren. De factuur volgt nadien per mail. Makkelijk zat!

Hoe bevalt het?


Pretty in pink!

Bijzonder goed! Ik ben gek op verse bloemen in huis. De Bloomon creaties zijn ook geen alledaagse boeketten, maar echt van die Pinterest-flowers. De stijl is speels en modern met leuke hoogteverschillen. De gebruikte bloemen kom je niet zomaar in elke bloemenwinkel tegen.

Je krijgt ook elke keer een kaartje bijgeleverd met informatie (met foto!) over bepaalde bloemen in je boeket en verzorgingstips. Zo ontdekte ik dat de enorme felroze roos in het boeket van deze maand genoemd is naar een Britse band (Rosa Pink Floyd) en kan ik u moeiteloos de Dianthus Peach Novia aanwijzen.

De bewuste Dianthus Peach Novia!

Chrysanthemum Delacroix, naar de Franse schilder
Eugène Delacroix.

De eerste Belgische klanten krijgen trouwens een mooie vaas cadeau (het exemplaar op de foto's by the way). Ideaal want achteraf gezien bleek ik helemaal geen geschikte vaas te hebben voor mijn Bloomon pretties.

Spot de puppy! Ozzie bleek geweldig geïnteresseerd in onze
eerste Bloomon-levering.:)


Just so you know, deze post is op geen enkele manier gesponsord. Ik vind het gewoon een fijn concept en geniet van de verse, bijzondere bloemen in ons huis.


Meer weten?
Momenteel levert Bloomon enkel in Antwerpen en Gent,
maar iets zegt mij dat ze weldra heel België veroveren.

S.


4 opmerkingen:

 1. Ik vind dit helemaal niet voor oma's! Al jaren wil ik het zelf ook, maar ik blijf het vrij prijzig vinden :s Nu neem ik gewoon regelmatig rozen mee van bij de supermarkt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien ben ik bevooroordeeld omdat mijn vriend en zijn broers hun bomma effectief al een bloemenabonnement hebben cadeau gedaan :) weliswaar niet van Bloomon :)

   Verwijderen
 2. Inderdaad erg leuk concept! Bloemen fleuren je huis meteen op ^^

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x