dinsdag 1 november 2016

October Favorites | Mijn meest gebruikte make-upjes


Vandaag stel ik jullie graag voor aan enkele van mijn meest gebruikte producten van de maand oktober. Een aantal vaste waarden, hier en daar wat herontdekt moois en -uiteraard- ook enkele recentere aanwinsten.


Jeffree Star Velour Liquid Lipsticks

Zowel Androgyny als het donkerrode Unicorn Blood heb ik deze maand haast non stop gedragen. Schitterende kleuren, prima dekking, mooi mat en toch niet overdreven uitdrogend, een heel aangename formule... ik ben absoluut fan! Alleen qua houdbaarheid had ik misschien nog net iets meer verwacht. Na een maaltijd is een touch up echt wel een must.

Soap & Glory Lipstick in Naked Beige

I love vampy lips, maar een mooi nude kleurtje is soms zo lekker makkelijk. Het flatterende Naked Beige van Soap & Glory was dan ook één van mijn go to-lipsticks afgelopen maand. Sowieso ben ik bijzonder te spreken over de lipsticks van dit Britse merk in het algemeen.Mac Gleamtones Powder in 'Dunes at Dusk'

Misschien een beetje tegen de huidige glow for the gods-trend in, maar ik ging deze maand vooral voor een subtiele highlight met dit prachtige poeder uit de wat controversiële Vibe Tribe-collectie van deze zomer. De verpakking en de zachte tinten die aan een zwoele zonsondergang doen denken, spraken mij meteen aan. Afhankelijk van de inspiratie du jour, swirl je alle kleuren door elkaar of focus je veeleer op één tint.

Benefit Fake Up in 'Light'

Eén van mijn allereerste concealers was deze Fake Up van Benefit. Ondertussen heb ik er al meerdere exemplaren van versleten, maar het laatste jaar was deze wat in de vergetelheid geraakt. Ik had echter last van een behoorlijk droge en snel geïrriteerde under eye area en deze hydraterende stick bracht soelaas. De formule is verrijkt met vitamine E en appelzaadolie en voelt zijdezacht aan. Wel is hij behoorlijk prijzig en slechts in drie tinten (Light/Medium/Deep) verkrijgbaar...


NARS x Steven Klein One Shocking Moment Cheek Studio Palette

Deze vond je al bij mijn favorieten van januari (!) en is sedertdien een vaste waarde in mijn make-up routine. Laguna gebruik ik dagelijks als bronzer, het lichte Paloma-poeder steevast als setting powder voor mijn concealer. Blasphemy en Luster -de twee middelste blushes op de onderste rij-werden deze maand ook zeer geregeld gebruikt. Dit limited edition palet is helaas niet meer te verkrijgen maar het NARSissist Cheek Studio Palette is een uitstekend alternatief (de bovenste rij is identiek, enkel de blush kleuren verschillen).

OPI 'Just Beclaus' 

Mijn favoriete nagellakkleuren zijn van die diepe rood/paarse tinten à la Essie's Bahama Mama, OPI's Mrs. O'Leary's BBQ en Miami Beet,... Ook Just Beclaus -uit de Gwen Stefani Holiday-collectie van 2014- past helemaal in dat rijtje.Hourglass Ambient Lighting Blush in 'Mood Exposure'

Hoe mooi zijn de gemarmerde Hourglass-blushes? Ze zien er niet alleen prachtig uit, maar deze pareltjes zijn bovendien van uitstekende kwaliteit. In de pan ziet deze Mood Exposure er vrij mauve uit, maar op de wangen pakt hij iets meer warm oudroze uit.

ProNails Longwear nagellak in 'Geisha Garden'

Ik mocht de nieuwe Longwear-lakjes van ProNails uitproberen. Het drieledige systeem (base coat + kleur + top coat) werkt goed en verhoogt de houdbaarheid van mijn nagellak. Helemaal verliefd ben ik echter op de kleur Geisha Garden uit de Rising Sun-collectie. Deze donkere groen/grijze tint met miniscule gouden microshimmers erdoorheen is apart, klassevol en helemaal perfect voor het najaar.Bourjois Healthy Mix Serum in '52 Vanilla'

De gel-variant van de 'gewone' Healthy Mix Foundation van Bourjois. Ik gebruik beiden maar vind deze formule net iets aangenamer van textuur. Hij smelt ook iets beter in de huid. Absolute een drugstore toppertje met een aangename, licht fruitige geur.Dimensions de Chanel Mascara (noir)

Deze sample beviel me zo goed, dat ik ernstig overweeg de full size versie aan te schaffen. Le Volume heeft me nooit echt omver geblazen, maar Dimensions de Chanel heeft alles wat ik zoek in een mascara. Volume, check. Lengte, check. Mooie krul, driedubbel check!

Chanel Chance Eau Fraiche

De n°5-parfums van Chanel mogen dan wel iconisch zijn, mij zijn dat soort geuren was te zwaar. De geurtjes uit de recente Chance-lijn zijn dan meer mijn ding. Deze Eau Fraiche is niet verwonderlijk de meest frisse geur uit de reeks en is momenteel mijn favoriete parfum.


Wat zijn jouw meest gebruikte producten?

S.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x