woensdag 9 november 2016

Willekeurige dingen waar ik momenteel wild van ben #2


[FITNESS] Het wonder is geschied! Ik heb zowaar een sportieve activiteit gevonden die ik oprecht leuk vind én die ik nu toch al een tijdje volhoud! Sedert september doe ik 1 à 2 keer per week The Barre Workout bij Yoga Factory, een leuke mix van ballet, yoga en pilates. Summer bodies are made in winter, zeggen ze. Er is dus hoop voor 2017 ;) Check it out here! [SPORTSWEAROnderschat nooit de motiverende vermogens van een leuke sportoutfit! Het Zweedse label Stronger heeft dat alvast goed begrepen. Ondertussen heb ik al twee exotische broeken van het merk (Vietnam en Fiji) maar ik zo los de rest van de webshop kunnen leegkopen.


[SERIE] Net wanneer we het een beetje hadden gehad met Netflix, raadden vrienden ons Peaky Blinders aan. De serie draait rond de gelijknamige gangsterbende die in het interbellum in Birmingham de plak zwaaide. Een vleugje The Sophranos, geweldige acteurs (Cillian Murphy als clanleider Thomas Shelby) en dito soundtrack (Nick Cave Y)... Zeker een aanrader. 

[COMMUNITY] Recent ontdekte ik de Facebook-groep Beauty Squad en zo een hele hoop fijne mensen gepassioneerd door all things beauty. Waar iedereen extatisch wordt als er nieuwe kleuren van de liquid lippies van Jeffree Star beschikbaar zijn op Beautybay, waar vrolijk tips en swatches worden uitgewisseld, waar groepsorders worden georganiseerd voor het nieuwe Kathleen Lights x Morphe-palet,... HEAVEN, deze warme groep gelijkgestemde beauty addictsY

[RECIPEIk proefde deze superlekkere salade van geroosterde bloemkool en hazelnoten voor het eerst bij mijn vriendin Sara. Sindsdien wordt dit receptje van Ottolenghi ten huize Sarahdise wel vaker bereid. Zelfs de hubby -notoir carnivoor- is behoorlijk onder de indruk.

[COMFY] Ik ben een echte koukleum. De fluffy pantoffels van Woody bleken echter een godsgeschenk voor mijn immer koude pootjes. Superzacht en lekker warm! Als ik een kat was zou ik spinnen. No shit.

[SWEET] Ik hou van Tony's Chocolonely. Noem mij gerust een basic bitch, maar mijn ultieme favoriet blijft de gewone melkchocolade. Al vond ik de variant met passievrucht en yoghurt stiekem ook heel lekker. Echte avonturiers kunnen zich misschien wagen aan één van de limited edition-smaken als wit-walnoot-wortel of melk-cola.

[SERVIESIk heb een milde verslaving vrees ik. Borden zou ik kunnen blijven kopen. Mijn eten smaakt mij gewoon beter op een mooi bord. :) Dit exemplaar van Serax laat al je gerechten er nóg lekkerder uitzien.


Eerdere willekeurige favorieten vind je hier.

Netflix- of andere aanraders zijn altijd welkom!

S.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x