woensdag 23 november 2016

GETEST | L'Oréal x Kristina Bazan giftbox


Van bol.com mocht ik deze L'Oréal x Kristina Bazan giftbox uitproberen. Benieuwd naar mijn bevindingen?

Kristina wie?Kristina Bazan was voor mij een nobele onbekende. Woops. Kristina blijkt een ravissante, Zwitserse blogster met Wit-Russische roots, miljoenen Instagram-volgers én nu dus ook een miljoenencontract met L'Oréal. Behoorlijk indrukwekkend allemaal voor een prille twintiger. Kristina is ook echt een beauty (duh, voormalig Miss Zwitserland-kandidate). Ze heeft een heel schattig gezichtje dat meisjesachtige charme combineert met nonchalant sex appeal. Girl crush much? ;) 

Verpakking


Ik vind het doosje er best leuk uitzien. Sober wit met een tekening van Kristina erop in de stijl van die retro modeillustraties. Beetje jammer wel dat alle producten er gewoon los inzitten. Voorzichtig zijn dus als je het doosje opent, dat niet alles op de vloer klettert. 

Inhoud


Over naar de écht belangrijk zaken nu: de inhoud!


  • Color Riche lipstick in 'Beige à nu' (630) (13,99)
  • Lippotlood in dezelfde kleur 'Beige à nu' (630) (10,65)
  • Volume Million Lashes Extra Black Mascara (16,99)
  • Super Liner Perfect Slim (11,99)
  • La Palette Nude in 'Beige' (19,99 - op bol.com momenteel apart verkrijgbaar voor 14,99)
Voor 29,99 doe je sowieso een goede deal. De producten hebben een gezamenlijke waarde van om en bij de 70. Leuk dus voor wie het L'Oréal-assortiment wil gaan ontdekken of een tof setje om cadeau te doen.

Lipstick + lippotloodEnkele van mijn favoriete nude lipsticks zijn van L'Oréal (voor de geïnteresseerden: JLo's Nude en Eva's Nude uit die speciale Nudes-collectie). Minpuntje is wel de geur van hun lipproducten. Die ruiken zowaar een beetje naar... bomma-parfum. Gelukkig blijft die geur niet echt hangen, maar ik geef het even mee voor wie daaraan gevoelig is.Beige à Nu is een warme, rozige bruintint. Denk Velvet Teddy van Mac maar dan niet mat. Het is geen bijster unieke kleur maar wel heel mooi. Voor mij een perfect everyday kleurtje. De lipstick is heel romig van textuur en heeft een mooie glans. Het lippotlood heeft exact dezelfde kleur, maar kan je natuurlijk ook prima met andere warme, nude lipsticks combineren. Het potlood glijdt vlot over de lippen, maar is toch niet creamy. Wat mij betreft de ideale consistentie voor een lippotlood. Als de kleur je ding is, zijn de lipproducten alvast een aanrader.


Beide lipproducten zijn trouwens ook afzonderlijk te verkrijgen in de Kristina Bazan Lip Kit (20).


MascaraDe mascara is zeer degelijk, maar geen absolute topper. Ja, hij is heel zwart, geeft mij heel lange wimpers met een mooie krul, maar op het vlak van volume en separatie laat hij toch wat te wensen over. Ik ben ook geen fan van het borsteltje. Ik ga deze zeker verder gebruiken, maar ik denk niet dat ik hem opnieuw zou aanschaffen. Er zijn -naar mijn bescheiden mening- betere drugstore mascara's op de markt (ook binnen het L'Oréal-gamma trouwens).


Oogschaduwpalet


Oogschaduw kon natuurlijk niet ontbreken in deze set. Met La Palette Nude in de Beige-variant krijg je tien neutrale tinten. Mijn eerste indruk? Geeuw. Het oogt een beetje saai en enkele bruintinten lijken wel heel dicht bij elkaar te liggen. Misschien ben ik een beetje verwend (damn you, Urban Decay), maar ik word zelden warm van drugstore paletjes in neutrale kleuren.


Het pigment is niet geweldig, al hebben een aantal van de matte kleuren hebben mij aangenaam verrast. De derde en de zesde kleur (tja, zo gaat dat met naamloze kleurtjes) zijn heel fijne, matte transitiekleuren. Vielen ook in de smaak: de matte, chocoladebruine kleur (zevende van links), de glanzende, taupe-achtige champagnekleur (vierde van links) en de satijnen bronstint (achtste van links).Ik moet toegeven dat ik wel altijd tevreden was met de ooglooks die ik met dit palet gecreeërd heb. Subtiel maar mooi. Fans van ingetogen ooglooks kunnen hier zeker mee aan de slag. Persoonlijk zie ik mijn neutrale tinten graag wat intenser en vooral iets boeiender. Beetje gemengde gevoelens dus met betrekking tot dit palet. Los van deze set, zou ik dit palet (aan 19,99€ toch ook niet megagoedkoop) niet meteen aanraden.


EyelinerDe oogschaduws mogen dan licht teleurstellen, in de ooglooks van Kristina Bazan ligt de nadruk meestal op de eyeliner. Al laat ik wings meestal achterwege -wegens teveel gedoe 's ochtends en omdat mijn asymmetrische, diepliggende ogen er ook niet ideaal voor zijn-, kon deze eyeliner mij toch bekoren. Dankzij het lange, vilten puntje, raak je makkelijk tot in de binnenste ooghoek. Verder is hij diepzwart en mooi dekkend. Lang niet verkeerd!


Globaal genomen vind ik het best een leuk setje. De oogschaduw valt een beetje tegen, al kan je er zeker fijne looks mee maken. Verder zijn de lipproducten volledig mijn ding en ook de mascara en eyeliner zijn zeer degelijk.

Deze giftset is onder meer te koop via bol.com.

Wat vindt jij van deze giftbox?
S.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x