woensdag 5 augustus 2015

QUICK TIP | Voordelige Komono goodies bij Vente Exclusive

Het Belgische accessoiremerk Komono staat bekend voor zijn originele horloges en zonnebrillen aan scherpe prijzen. Ik ben nog steeds superblij met het horloge met luipaardmotief dat ik cadeau kreeg van het vriendje. 


Nog tot 9 augustus zijn er verschillende Komono-goodies online verkrijgbaar via Vente Exclusive aan sterk verlaagde prijzen (-50%). Deze post is niet hoegenaamd niet gesponsord. Als Komono-fan en liefhebber van koopjes allerhande, kon ik jullie deze gewoon tip niet onthouden! Sharing is caring, toch? :) 

Eén van mijn favorietjes is trouwens deze rakker (24,90):Sucker voor palmboomprintjes hierzo! :)

S.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x