zondag 30 augustus 2015

NEW IN | Leggy Legend van Essie


Gelet op de zomerse temperaturen van dit weekend wellicht wat voorbarig, maar ik heb alvast hét ultieme nagellakkleurtje gevonden voor de herfst: Leggy Legend! Deze kon ik echt niet laten liggen...Het metallic bronsgouden lakje Leggy Legend is voor mij dé showstopper van de herfstcollectie van Essie. Het lijkt haast gesmolten brons met die diepe, intense metallic mosterdkleur. Het moge duidelijk zijn, ik ben fan!


Leggy Legend dekt prima, een enkel laagje kan in principe volstaan. Het borsteltje is naar goede Essie-gewoonte redelijk breed en werkt makkelijk en snel. Met zo'n breder kwastje is het wel iets moeilijker om precies te werken aan de zijkanten van je nagels. 


Leggy Legend lijkt mij de perfecte aanvulling op donkerdere herfstoutfits in bijvoorbeeld diepgroen, donkerblauw en bordeaux. 


Binnen mijn collectie is het alvast een uniek kleurtje. Brisbane Bronze (OPI) is meer roodbruin, Warm & Fozzie (OPI) is dan weer iets donkerder en samengesteld uit grovere glitters. Goldeneye (OPI) is straight up goud.


Van boven naar beneden: Leggy Legend (Essie) -
Warm & Fozzie (OPI) - Brisbane Bronze (OPI) -
Goldeneye (OPI)

De gehele herfstcollectie bestaat overigens uit zes lakjes. Het diepe, paarsrode In The Lobby is ook prachtig (ik heb het nogal voor dat soort plum-tinten), maar lang niet zo bijzonder als Leggy Legend.

Frock 'n Roll / Bell-Botom Blues / In The Lobby
With The Band / Colour Binge / Leggy Legend

Wat is jullie ultieme herfstlakje?
S.
4 opmerkingen:

 1. Ooh ik heb echt héééél dringend nieuwe lakjes nodig! In The Lobby ziet er mij erg mooi uit; ik denk dat ik er eens naar op zoek ga gaan deze week ;) hehe

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In The Lobby is ook erg mooi! Als ik al niet zoveel vergelijkbare kleurtjes had, kocht ik hem meteen :)

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi kleurtje, zeker met de herfst in aantocht :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x