woensdag 19 augustus 2015

TREND ALERT | Haute Dogs


Excuses aan teleurgestelde foodies, maar dit artikel gaat NIET over de hippe worstetablissementen die momenteel heel Vlaanderen veroveren. Vergeet de W├╝rsten van Jeroen Meus en Gilles Draps met zijn dot.hogs, want onze trouwste viervoeters veroveren momenteel de mode- en beautywereldo. Sorry Florence, the dog days aren't over! #puppypowerDe bulldogprint van Essentiel x Inge CornilDe absolute eyecatchers de Pre Fall Collection van Essentiel zijn zonder twijfel de items met bulldogprint. Ik viel alvast als een blok voor deze kleurrijke print, een ontwerp van de Antwerpse kunstenares Inge Cornil. Het A-lijn jurkje kreeg dan ook een mooi plekje in mijn kleerkast.


Marc by Marc Jacobs Neville loafersNa de succesvolle Mr. Pickles Loafers kon een ontwerp gebaseerd op zijn Marc Jacobs' eigen hond uiteraard niet achterblijven. Zo kreeg ook Neville, een fotogenieke bull terrier, zijn snoetje op een paar schoenen. Neville Jacobs heeft overigens zijn eigen Instagram-account (@nevillejacobs) en meer volgers dan Joy Anna Thielemans. #gewoonneville ;)

Eerder zagen we al geregeld Franse bulldogs opduiken bij
Marc Jacobs


De Haute Dogs Collection van MACA (wo)man's best friend vormde ook de inspiratiebron voor de komende herfst collectie van MAC: Haute Dogs. De zeer draagbare collectie omvat onder meer oogschaduws, nagellakjes en lipsticks die perfect matchen met de vacht van uw favoriete pooch. Naar goede gewoonte wordt het canine thema ook doorgetrokken in de productnamen. Lipsticks genaamd Labradorable of Barking Gorgeous, oogschaduwpaletjes Pure Bred of Posh Pedigree, Lap Dog lipgloss of Very Important Poodle nagellak... Begint u al te kwijlen?The ChooHound Capsule Collection
Kunstenaar Rafael Mantesso verzamelde een indrukwekkende schare Instagram-volgers (@rafaelmantesso) met lollige kiekjes van zijn hond, vaak voorzien van tekeningen. De schattige bull terrier met de naam Jimmy Choo (nomen est omen!) trok de aandacht van de creatief directeur van het gelijknamige merk. Een samenwerking kon niet uitblijven en de speelse ChooHound Capsule Collection was geboren! De collectie bestaat uit tote bags, make-up tasjes, handtassen en iPhone hoesjes, uiteraard voorzien van de beeltenis van Jimmy Choo himself en tekeningen van zijn baasje. A collaboration born of the digital age dus.Wat vinden jullie van deze dog inspired goodies?
S.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x