zaterdag 11 april 2015

Benefit gaat voor POREFECTION!Benefit heeft recent een derde item toegevoegd aan hun populaire Porefessional-assortiment. Maak kennis met de heilige drievuldigheid in de strijd tegen al te zichtbare poriën! 

1| The POREfessional - Het origineel! Ik ben alvast grote fan van deze primer die poriën en fijne lijntjes minder zichtbaar maakt en zo een zijdezachte basis voor je make-up creëert. Recht uit de tube lijkt het huidskleurige goedje een wat vreemde, vettige textuur te hebben, maar eens aangebracht merk je daar niets meer van. Niet voor niets één van de best verkopende primers out there!

Het retro-stripfiguurtje op de tube is overigens SpyGal, waarvoor Benefit een beroep deed op de Marvel-tekenaars. In haar blauwe trenchcoat, knielaarzen en fedorahoed brengt ze ons hét geheime wapen tegen poriën. 
2| The POREfessional Agent Zero Shine - Een eerste aanvulling op de POREfessional kwam er eind 2013 met een gezichtspoeder dat matteert (so long ongewenste glansjes!) en (opnieuw) poriën minder zichtbaar maakt. Behoorlijk prijzig (meer dan 30 euro voor 7 gram product) maar wel doeltreffend.


De speelse verpakking past helemaal in het geheim agent-gegeven! Onderaan zit een mini-kabuki-kwastje verborgen dat je kan uitdraaien. Het poedercompartiment is goed afsluitbaar, zodat deze Agent Zero Shine prima geschikt is voor touch-ups on the go.

POREfessional + Agent Zero Shine = perfecte combo!

De newbie!

3| The POREfessional License To Blot - Deze nieuwste toevoeging moet de POREfessional-trilogie compleet maken. License To Blot is een stick om de meest vettige (en dus glanzende) plekjes (de beruchte T-zone: voorhoofd, neus en kin) aan te pakken. Extra shine control dus!


Dit is het eerste POREfessional-item dat ik aan mij ga laten voorbijgaan, omdat ik niet echt het gevoel heb dat ik hier behoefte aan heb. Misschien wel een prima aanvulling voor mensen met iets vettiger huidjes.Benefit is in België verkrijgbaar bij Inno.

Hebben jullie al POREfessional-items geprobeerd?
S.

2 opmerkingen:

  1. Ik kreeg laatst bij een treatment een tester hiervan en vind het wel een fijn product (de eerste dan) Dat tweede product lijkt me ook wel wat! Die laatste heb ik ook een beetje mijn twijfels bij net als jij

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb de gewone Porefessional waar ik trouwens zeer tevreden over ben.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x