zaterdag 25 april 2015

BIRCHBOX april 2015 | Destination Beauty!


Birchbox neemt ons deze maand mee op reis: destination beauty! De vlucht had behoorlijk wat vertraging (meestal ontvang ik mijn box bij het prille begin van de maand), maar laten we niet gelijk de zuurpruim uithangen. Benieuwd naar welke goodies dit tripje leidt?Eerste stop: Barcelona!

LOLA BARCELONA nagellak in 'Rambla' - 8 ml - full size 11 ml voor 10


Deze maand kregen abonnees vooraf de keuze uit drie nagellakjes van het Spaanse merk Lola Barcelona, genoemd naar Barcelonese wijken: Rambla, Gracia of Born. Na een rondje twijfelen tussen het nude-lakje Born (sucker voor nude nails hierzo) of het koraalkleurige Rambla, ging ik uiteindelijk voor die laatste. Volledig summerproof als u het mij vraagt!

Ultra Shine Shampoo van HIP - 30 ml - full size 200 ml voor 19,50Vervolgens trekken we naar Frankrijk waar we kennismaken met het haarverzorgingsmerk Hip. Hip is de witte tube met een soort groene Rorschach-vlek alvast wel! Deze Ultra Shine Shampoo met zijn cocktail van pepermunt en eucalyptus zou verfrissend werken en je haar doen glanzen. De muntgeur lijkt mij alvast behoorlijk overweldigend...


Formule Ensorcelante Anti-Peau de Croco van GARANCIA - 15 ml - full size 125 ml voor 23
We blijven nog even hangen bij onze zuiderburen met het Franse merk Garancia, dat u misschien kent van zijn Pschitt Magique (een gelaatspeeling zonder korrel). Formule Ensorcelante Anti-Peau de Croco? Sacrebleu, dat is een mondvol! Deze tube tovercrème zou je huid hydrateren, exfoliëren en verstevigen. Ik kan de geur van het goedje niet echt thuisbrengen (bespeur ik daar een hint van kokos?), maar aangenaam vind ik het niet...


Tot slot steken we de grote plas over naar de Verenigde Staten!

CINDY-LOU MANIZER van THE BALM - 0,57g - full size 8,5g voor 19


Sample vs. full size!

I love The Balm! Ik heb behoorlijk wat producten van het merk met zijn leuke, retro-verpakkingen en cheeky productnamen. Mary-Lou Manizer is één van mijn favoriete highlighters EVER! Benieuwd dus naar haar rozigere zusje Cindy-Lou! Het is een miniscuul sample (iets meer dan een halve gram) maar als deze even gepigmenteerd blijkt als Mary-Lou volstaat dat ruimschoots.
Lip exfoliator van BEFINE - 15mlOp de Birchbox-website vind je elke maand een overzicht van de producten die mogelijks in jouw box zullen belanden. Ik hoopte alvast stiekem dat ik deze Lip Exfoliator in de mijne zou aantreffen. Aanbrengen op de lippen, een minuutje zachtjes inmasseren en afspoelen met lauw water, zou zachte lippen zonder velletjes moeten opleveren. Een kleimaskertje van Befine is me eerder al enorm bevallen, dus ik heb goede hoop voor deze lip exfoliator op basis van onder meer ananas en sesamolie!


Globaal genomen best een leuke box, maar ik had geen wauw-gevoel (hard to please:)). Met het vliegtuigticket dat je in de box aantreft, kan je overigens een tripje naar New York winnen. Mocht ik de gelukkige winnaar blijken, komt het met dat wauw-gevoel vast nog goed! ;)

Abonneren kan hier.

S.

3 opmerkingen:

  1. Joepie, exact dezelfde box! Kwas er super content mee! Trouwens, leuk detail. Ooit platvoet gezien? HIP is dan effectief een dinosaurus :p

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh, mooie box zeg, echt een hele toffe inhoud.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind de inhoud mooi. Wel klein (al weet ik dat dit de bedoeling is van deze box) maar toch, ik ben te hebberig :D En nu duimen voor die reis hé! :D

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x