vrijdag 8 mei 2015

Rita Ora x Rimmel | Daisy Days + Peachella
De platinablonde zangeres Rita 'Hot Right Now' Ora en Rimmel hebben elkaar echt wel gevonden. Voor de tweede maal slaan ze de handen in elkaar, ditmaal voor een collectie nagellakjes en lipgloss geïnspireerd door het nakende festivalseizoen: Colorfest!

Ik ben niet zo'n lipgloss-meisje, maar nagellak is een ander verhaal. De display met zomerse kleurtjes en vrolijke madeliefjes trok meteen mijn aandacht. Toevallig had Kruidvat net een actie (1+1 gratis), waardoor je voor slechts 3,99 twee flesjes vloeibare summervibes in huis haalde. Say whuut?408 PEACHELLA
I love this color like Kanye loves Kanye! :) Moeilijk om niet vrolijk te worden van dit zachte perzikkleurtje op je nagels. Net als de andere lakjes uit de Colorfest-collectie heeft Peachella een creamy finish. Dit kleurtje flatteert zowat elke huidskleur, dekt uitstekend en houdt prima. Rimmel claimt dat je mani wel 10 festivaldagen overleeft. Dat is wellicht wat overdreven, al lijkt vier dagen Werchter haalbaar.
450 DAISY DAYS
De gratis +1 werd Daisy Days, dat ergens tussen knalgeel en pastelgeel inzit. Dit energieke kleurtje zorgt voor een leuke accent bij een zomerse outfit.


Alle Colorfest-lakjes!!Wat denken jullie van deze Colorfest-lakjes?
S.

5 opmerkingen:

 1. Ik heb 5 stuks van Peachella haha. Ik vind deze collectie erg mooi van Rimmel London.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleurtjes! Ik heb nu ook zo'n perzikkleur op m'n nagels!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is lang geleden dat ik nog eens een Rimmel lakje gekocht heb. Maar de perzik kleur vind ik wel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Peachella is zo mooi! Ik heb er orangina van en ben heel tevreden over deze lakjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha ik heb de Peachella ook :) Ook Coralicious (?) van de 60 seconds lijn van Rimmel is supermooi zomers kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x