zondag 3 mei 2015

Mini Stash Flash | Topshop Beauty

Topshop Beauty blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Naar aanleiding van deze heuglijke verjaardag steekt Topshop zijn absolute bestsellers in een roosgouden jasje. Hun standaardverpakkingen vind ik sowieso al heel geslaagd (apart én schattig), maar dat roosgoud zal ze natuurlijk helemaal onweerstaanbaar maken.


Ik dook even in mijn eigen stash en telde slechts vier Topshop-producten:Lipstick in 'Petal'
Een misser voor mij! Op zich is er in het geheel niets mis met deze lipstick: goede dekking, aangename textuur,... alleen staat de kleur me to-tààl niet. Ik zie er geweldig ziekelijk uit met dit bleekroze kleurtje op mijn lippen. Miskoopje dus, al kom ik er met een wat donkerder roze lipgloss overheen nog net mee weg.


Blush in 'Dream Phone'

Een mooie donkerroze blush die wat in de vergetelheid was geraakt ten huize Sarahdise. Ten onrechte want de pigmentatie is prima. Naar mijn bescheiden mening wel iets meer geschikt voor de koudere maanden...


GLOW in 'Polished'Polished is één van die absolute bestsellers die worden heruitgebracht in de fameuze roosgouden feestverpakking. Deze cream highlighter is inderdaad een toppertje! Dit ultraglazende champagnekleurtje is prachtig op de jukbeenderen of op de cupidoboog. Wel uitkijken want Polished is echt heel gepigmenteerd dus... a little goes a long way!


Lip Gloss in 'Sweetie'


Ik heb het nogal voor de subtiele lipkleurtjes (my lips but better, weet u wel). Dit knallend fuchsia is dus niet meteen iets waar ik normaal gesproken voor zou gaan. Bij mijn laatste bezoek aan de Londense Topshop mocht ik echter gratis en voor niets een lip cream uitkiezen als extraatje bij mijn overige aankopen. Als het gratis is durft een mens al eens wat extremere keuzes maken... Mogelijks speelde ook een welbepaalde foto van ene Cara Delevingne door mijn hoofd (I know, overambitieus).

Auwtsch... pijnlijk zo naast een supermodel. Sterk staaltje masochisme :)


De pigmentatie is super, al heb ik het nog niet aangedurfd mij buitenshuis te begeven met deze hot pink pout.Topshop Beauty is online verkrijgbaar.

Hebben jullie Topshop Beauty-items?
S.


1 opmerking:

  1. Ik vind dat de kleur van de lipgloss jou super goed staat! Gewoon eens durven! :-D

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x