vrijdag 15 mei 2015

Essie Flowerista | Onverwacht favorietjeIk werd op het eerste zicht niet warm van de nieuwe lentecollectie van Essie. Naast twee weinig boeiende nude-kleurtjes (Perennial Chic en Picked Perfect) en het obligate mint-lakje (Blossom Dandy), bevat de collectie voornamelijk kleuren die ik niet meteen met de lente associeer (zoals het grijzige Petal Pusher). Ook het paarse Flowerista leek me aanvankelijk niet meteen een winner, maar boy was I wrong: wat een beauty!

V.l.n.r. Perennial Chic, Picked Perfect, Dandy Blossom, Garden Variety,
Petal Pusher en... Flowerista.

Het lakje heeft zijn naam alvast niet gestolen, want de kleur doet mij echt denken aan van die prachtige paarse tulpen. Hoewel ik het niet zo heb voor paarse nagellak, ben ik echt helemaal verkocht! Deze kleur staat echt zo mooi op je nagels. Flowerista dekt heel goed (één laagje zou kunnen volstaan, maar ik doe er standaard twee) en houdt -zelfs op mijn broze nagels- best lang. Onverhoopt een toplakje dus!
Pssst! Essie-lovers, op bol.com loopt er momenteel een Essie-actie (2 voor 15 euro). 
You're welcome!

S.

8 opmerkingen:

 1. Ik ben net als jij niet heel erg onder de indruk van de nieuwe Essie collectie. Maar de kleur die jij op hebt verrast me en vind hem wel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op de foto van het merk zelf, vind ik het niet zo'n speciale kleur. Maar op jouw foto spreekt hij me wel aan :) Shiny ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een supermooi kleurtje is dit. Ik vind hem eigenlijk een kleurtje voor het hele jaar door want dit kun je ook prima in de winter dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kleurtje! Bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi lakje, typisch zomerkleurtje :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x