zondag 24 mei 2015

MUD Pilot Store Antwerpen + Mini Haul


Antwerpen is met de Make-Up Designory (MUD) pilot store alweer een beauty hotspot rijker. Zoals jullie hier al konden lezen, volg ik momenteel een make-up opleiding bij MUD (Level 1 Beauty Essentials). De Amerikaanse visagieschool had al twee campussen in ons land en een Pro store in Gent, maar de Antwerpse Kammenstraat herbergt voortaan een heuse pilot store: school en winkel verenigd onder één dak!

MUD-STUDIO-ANTWERPEN_INTERIEUR_02_3000pix-5-2


Ter gelegenheid van de opening van de Antwerpse MUD-vestiging, was er vrijdag een speciaal Student Shopping Event. MUD-studenten genieten sowieso levenslang een korting van 30% op de MUD-producten, maar vrijdag kregen we uitzonderlijk 40% korting. Een prima excuus om je eens stevig te laten gaan!
Neem het van mij aan: de pigmentatie van de MUD-oogschaduws is uitstekend! In de lessen hebben we alle MUD-kleurtjes ter beschikking en werd ik verliefd op een aantal prachtige tinten, die ik gewoon moest hebben:

Van boven naar onder: Velvetine, Honeysuckle,
Pomegranate, Tea Tree en Vineyard.

 • Velvetine is één van de nieuwste MUD-kleurtjes. Deze warme, semi-matte auberginekleur is echt geweldig voor een -al dan niet subtiele-  pop of color!
 • Vineyard is een warm, shimmery wijnrood met een tikje paars erin. So pretty!
 • Pomegranate is een shimmery, roestig rood.
 • Tea Tree is een prachtig diepgroen.
 • Honeysuckle is geen knalkleur zoals mijn overige aankopen maar wel het ultieme highlighter-kleurtje.


Mijn (nu) volledige MUD-oogschaduwpalet! :)

Verder kocht ik nog een diepgroen oogpotlood (Black Forest) en een bessenrode lipstick (Burlesque).Tenslotte nam ik ook nog een tekenblok voor face charts mee naar huis. In de les bleek op papier kliederen met make-up immers ook heel leuk.

Face chart making - de allereerste poging....


Kenden jullie MUD al?

MUD Studio
Kammenstraat 62
2000 Antwerpen


Open school days 6/6 (Gent) en 7/6 (Kortrijk)

7 opmerkingen:

 1. Die facechart is heel erg cool! Ik heb ook nog gekeken voor zo'n zomeropleiding in Brugge maar ik vond het echt te duur. Maar wat een kwaliteit zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben er zaterdag gepasseerd, maar 't sprak me niet echt aan.. Ligt ook een beetje verstopt vind ik en ik werd er ook wat buitengekeken.. Jammer.. Moesten ze nu eens geweten hebben dat ik een blogger was hé ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Buiten gekeken? Awel daar sta ik paf van... Nils en Esther zijn echt top! En de make-up is van uitstekende kwaliteit. Echt heel vreemd is dat.

   Verwijderen
 3. Oh wauw wat een gave producten. Ik kende het merk eigenlijk nog niet, maar ik ben erg onder de indruk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Sarah,
  Zou je misschien eens je ervaringen kunnen delen in een artikeltje? Hoe is de opleiding tot nu toe bevallen? Heb je veel bijgeleerd?
  Het is dat ik ook al vaak heb zitten kijken naar deze opleiding, maar voorlopig houdt de prijs me nog wat tegen... Misschien zijn er nog andere lezers die met hetzelfde 'probleem' zitten als mij?
  De producten zien er prachtig uit, en wellicht komen ze heel mooi tot hun recht als je de juiste technieken kent?
  Ik zou het alvast héél leuk vinden als je je ervaringen even zou kunnen delen, uiteraard hoef je de tips & tricks niet te verklappen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Sara, dat zit er zeker nog aan te komen. Ik wilde de hele level 1-opleiding afmaken alvorens er iets over te posten. Voor mij was het in ieder geval een heel fijne ervaring, maar idd nogal prijzig. Mss leuk voor om een te doen er zijn tegenwoordig ook Free Weekend Workshops (http://www.makeupdesignory.be/nl/make-up-shop/gratis-workshop-events). Maar binnenkort zeker meer op de blog dus ;)

   Verwijderen
  2. Dag Sarah,
   Bedankt voor je snelle reactie! Die gratis workshops zijn een héél leuke tip. Heb net al eens gekeken op de site en er zitten zeker weten een paar leuke tussen. Misschien moet ik eerst zo eentje proberen, dan weet ik toch al iéts.
   Ik kijk alvast uit naar je blogpost! :-D

   Verwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x