donderdag 5 november 2015

INSTADIARY #10



Laten we meteen van start gaan met een bekentenis... Ik heb de fotogenieke geurkaars in kwestie vijf minuten na het nemen van deze foto moeten uitblazen wegens een al te overweldigende geur. Sweater Weather leek mij nochtans één van de minder intense geurtjes die ik bij Bath & Body Works kon vinden. Mijn ruikvermogen was wellicht tijdelijk aangetast door alle aanwezige aroma's (denk: parfumeriezaak maal duizend!). Oprechte excuses aan het vriendje, die deze stinker van een goede halve kilo Brooklyn heeft rondgezeuld... #fail




Nu iedere zichzelf respecterende hipster letterlijk de mond vol heeft van haute dogs (ofte fancy hotdogs), kon ik natuurlijk niet achterblijven. De exemplaren van Frank & Brut vielen alvast in de smaak, al moesten hun gerechtjes om te delen zeker niet onderdoen (de lamskofte en de asian pork ribs waren overheerlijk).



Voor de fans van nude nails: deze Rain Rain Go Away uit de recentste Rita Ora-collectie van Rimmel is een toplakje!



Mijn eigen variant op Chicken Alfredo was een winner!



"Off course it's Monday. Does this look like my Friday face?!" 
Ozzie houdt ook niet van maandagen...



Herfst = butternutsoep van de papa. 
#omnomnom



Gotta love Ozzie...



Deze verrukkelijke mellowcakes op basis van witte chocolade, passievrucht en limoen worden verkocht in het kader van de Rode Neuzen Dag-actie van VTM, Q-Music en Belfius. Zoetigheid voor het goede doel: wat een geniale win-win!



Red lips for datenight! #shamelessselfie



Zondags baksel van de papa!



Ozzie vs. T-Rex 1-0


Meer Insta-goodness?
Follow me here.




2 opmerkingen:

  1. Wat ziet Ozzie er toch ongelooflijk schattig uit! En die rode lipstick staat je trouwens heel goed ;) .x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Hanne! :) Ik begin meer en meer uit mijn comfortzone te komen op het gebied van lipsticks ;) Ozzie is echt too cute! Hij krijgt ook zoveel aandacht van iedereen... one spoiled puppy!

      Verwijderen

Ik vind het super om jullie reacties te lezen! Bedankt! x